Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" izbraukums VSB kanālā

Andrejs Siliņš

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls “Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā četras Rīgas “Dinamo” izbraukuma spēles Kontinentālajā Hokeja Līgā (KHL). Varēs sekot spēlēm pret Čeļabinskas “Traktor”, Magņitogorskas “Metallurg”, Jekaterinburgas “Avtomobilist” un Minskas “Dinamo”. VSB pārraidīs arī divus Bratislavas “Slovan” mačus – ar Maskavas CSKA un Prāgas “Lev”. KHL spēles komentēs VSB komentētāji Aivars Zahārovs, Jānis Vuguls, Anatolijs Kreipāns, Toms Prāmnieks un Oļegs Sorokins.

Rīgas “Dinamo” izbraukumā pret Čeļabinskas “Traktor”

Šodien, 3.decembrī Rīgas “Dinamo” izbraukumā spēlēs pret vienu no KHL Austrumu konferences labākajiem klubiem Čeļabinskas “Traktor”. Pēdējos trijos mačos “Traktor” divreiz zaudēja un Austrumu tabulā noslīdēja uz trešo vietu. VSB komentētājs Jānis Vuguls par spēli: “Urālu izbraukumu mūsējie sāk ar divām spēlēm pret ļoti spēcīgām komandām. Čeļabinskas "Traktor" ar krievu hokeja jauno talantu Jevgēņiju Kuzņecovu priekšgalā šosezon demonstrē stabilu un pārliecinošu sniegumu. Viņi ir vieni no favorītiem cīņā par Gagarina kausu, bet ja mūsējiem vēl ir plāns kaut ko glābt šajā sezonā, tad punkti jāņem arī pret šādu pretinieku. Pagājušajā sezonā Čeļjabinskā uzvarējām ar 3:2.”

Rīgas “Dinamo” izbraukumā pret Magņitogorskas “Metallurg”

Vēl bēdīgāk pēdējos trijos mačos klājies Jevgēņija Malkina Magņitogorskas “Metallurg” – trīs zaudējumi, tiesa jāpiebilst, ka visos trijos gadījumos pēc 60 minūtēm tablo rādīja neizšķirtu. “Yugra” un “Vitjaz” Magņitogorskas klubs zaudēja pagarinājumā, Minskas “Dinamo” pēcspēles soda metienu sērijā.

Rīgas “Dinamo” izbraukumā pret Jekaretinburgas “Avtomobilist”

Nedēļas trešo izbraukuma maču Rīgas “Dinamo” aizvadīs pret vienīgo KHL klubu, kam šobrīd ir mazāk punktu nekā rīdziniekiem. Oktobrī Liepājā Urālu komandu uzvarējām ar 6:3.

Rīgas “Dinamo” izbraukumā pret Minskas “Dinamo”

Šo nedēļu un arī četru spēļu izbraukuma sēriju Rīgas “Dinamo” noslēdz ar maču pret Minskas “Dinamo”. Tieši pēc zaudējuma minskiešiem novembra sākumā, pie Rīgas kluba stūres Pekas Rautakalio vietā stājās Artis Ābols.

KHL spēles kanālā VSB:

Pirmdien, 3.decembrī 14:55 KHL. Čeļabinskas “Traktor” – Rīgas “Dinamo”
Otrdien, 4.decembrī 17:25 KHL. Maskavas CSKA – Bratislavas “Slovan”
Trešdien, 5.decembrī 14:55 KHL. Magņitogorskas “Metallurg” – Rīgas “Dinamo”
Piektdien, 7.decembrī 14:55 KHL. Jekaterinburgas “Avtomobilist” – Rīgas “Dinamo”
Sestdien, 8.decembrī 17:55 KHL. Bratislavas “Slovan” – Prāgas “Lev”
Svētdien, 9.decembrī 15:55 KHL. Minskas “Dinamo” – Rīgas “Dinamo”

     [+] [-]

, 2012-12-03 12:49, pirms 11 gadiem
Nu ko jāsitas par visiem punktiem. Ja šodien paņemsim spēli tad būs pavisam labi, būs emocijas, un tad varbūt var cerēt arī uz labu spēli pret magņitku. Tad pret avto jau 3pts jāņem stabili un pret minsku arī un tad jau pleyoffi nemaz nav tik tālu - par Dinamo.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-03 13:49, pirms 11 gadiem
Nost ar viasat!!

  +5 [+] [-]

, 2012-12-03 14:11, pirms 11 gadiem
Nost ar Viasat!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-03 14:56, pirms 11 gadiem
nost ar viasat!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-03 15:04, pirms 11 gadiem
nost ar viasat !!

     [+] [-]

, 2012-12-03 16:31, pirms 11 gadiem
nost ar VIASAT.