Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jass "ķīmiķos" debitē ar uzvaru

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Jass "ķīmiķos" debitē ar uzvaru
Māris Jass vēl ''HC Nitra'' sastāvā
Foto: Ondrej Bobek

Pirmo maču KHL čempionātā "Neftekhimik" sastāvā aizvadījis aizsargs Māris Jass, palīdzot savam jaunajam klubam viesos ar 3:1 apspēlēt Čehovas "Vityaz", bet vēl šovakar "Yugra" bez Edgara Masaļska vārtos izbraukumā tika galā ar "Severstal" (3:0) un "SKA" savā laukumā ar 4:2 pieveica "Barys".

Jass statistikas ailītēs atzīmējās jau pirmajā periodā, tiesa ne ar piespēli vai vārtiem, bet noraidījumu, taču kādu - Latvijas hokejists ar nūju neatļauti kavēja līgas sliktāko zēnu Darsiju Vero! Turklāt viesi, palikuši mazākumā, prata sodīt mājiniekus par nevērību un uzrīkot rezultatīvu pretuzbruku, panākot jau 2:0. Otrajā trešdaļā mājinieki divas reizes spēlēja mazākumā, bet "Vityaz" to izmantot nespēja, toties minūti līdz pārtraukumam ielaida vēl vienu ripu. Pēdējās 20 minūtēs mājinieki vienus vārtus atguva, taču citu neko panākt neizdevās, pat pēdējo pusminūti spēlējot sešatā pret četriem ķīmiķiem - 3:1 viesu labā.

Māris Jass debijas spēlē laukumā pavadīja visai pieklājīgu laiku - gandrīz 18 minūtes. Viņš nopelnīja divas soda minūtes un vienu reizi nesekmīgi meta pa vārtiem.

"Yugra" mačā Čeropovecā uzvaru nodrošināja otrajā periodā, septiņu minūšu laikā gūstot trīs vārtus, turklāt izceļoties gan vienādos sastāvā, gan mazākumā. Pēdējā periodā "Severstal" divas reizes spēlēja piecatā pret trim, kopumā mačā vairākumā spēlēja 20 minūtes, taču pārspēt Mihailu Birjukovu nespēja. Jāpiebilst, ka Edgara Masaļska konkurents savus vārtus neskartus nosargājis jau piecus periodus pēc kārtas.

Pēterburgā līdzīga cīņa risinājās līdz otrās trešdaļas vidum. Pirmajā vienus vārtus guva mājiniekie, spēlētāji paguva kārtīgi izgrūstīties, bet otrā sākumā rezultāts kļuva 1:1. Tomēr trešdaļas turpinājumā ar vārtu gūšanu labāk jau klājās "SKA" hokejistiem, kas izvirzījās vadībā 3:1. Pēdējās trešdaļas vidū komandas apmainījās precīziem metieniem, un "Barys" turpināja pakaļdzīšanos. Pusminūti līdz mača beigām viesi sāka spēlēt ar sešiem laukuma spēlētājiem, bet pavisam drīz no šīs taktikas bija jāatsakās, jo sekoja noraidījums, kas pārvilka svītru pēdējām cerībām par izglābšanos - 4:2 "SKA" labā.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +9 [+] [-]

, 2010-12-03 20:26, pirms 13 gadiem
Kas par spēles laiku wow

  +6 [+] [-]

, 2010-12-03 20:29, pirms 13 gadiem
Jā, bet Masala nespēlē, Birjukovs (atkal) sausā..

 +10 [+] [-]

, 2010-12-03 20:31, pirms 13 gadiem
"Naftasķīmiķos"

  +5 [+] [-]

, 2010-12-03 20:32, pirms 13 gadiem
njaa, 3 speeles un visaas uzvarētājkomanda iemet mazākumā
Slēpts komentārs: RudolfsA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-12-03 20:58, pirms 13 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Kas par spēles laiku wow
17minutes ar astīti debijas spēlē tīri neko,cerams,ka iespēlēsies un bus vēl viens Latvijas labs aizsargs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-12-03 21:37, pirms 13 gadiem
Masaļskim nav domāta Jugra.Kā var labi stāvēt vārtos, ja izni,ka treneris tāpat uzticās Birjukovam, ja zini,ka nākamajā spēlē nepsēlēsi, ja zini,ka pēc labi aizvadītas spēles, uz bullīšiem vārtos tāpat sēdīsies Birjukovs.Treneris vājina Masala psiholoģiju.

     [+] [-]

, 2010-12-03 23:21, pirms 13 gadiem
AlexUSA rakstīja: Masalas pédéjie pirmais un treshais goli bija Mr. Cauruma cienígi. Arí otro neizglába. Galígi nav formá, kaut domáju, ka vaina ir galvá - baidás kljúdíties, tápéc kljúdás. Apskaties khl.ru
tika masalam visi 3 goli mazākumā , bez tam ko tas dod ja uzbrucēji vispār neiemeta nevienu golu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-04 08:50, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: Kurš te teica ka Masalski tik liekot pret grandiem, bet Birjukovu pret setas komandam un tad tik Birjukovam ir laba statistika.. te bija viens tads komentars.. luuk pret SKA Birjukovam sausaa spele..


Masalskim ideala vieta butu Amur vai Vitjaz kur dabutu daudz spelet..
pret severstal

     [+] [-]

, 2010-12-04 14:31, pirms 13 gadiem
Tam mulkim kurs saka,ka masalu atpakal! Kur vel glupaku ideju? Kam mums caurums,ja ir divi muri ar ko uzvaram? Edgara minusus un viduvejo sniegumu dazi nepamana tik del ta ka latvietis. Sosezon vins ir tads ka agrak tacu uzskatamak redzams realais sniegums! Pats vainigs ka sadomajas ka var prasit nhl limena gk algu!