Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avtomobilist" paraksta līgumu ar vienu no "Torpedo" līderiem Bočarovu

Andrejs Siliņš

"Avtomobilist" paraksta līgumu ar vienu no "Torpedo" līderiem Bočarovu
Staņislavs Bočarovs. Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Jekaterinburgas "Avtomobilist" parakstījis līgumu uz divām sezonām ar vienu no Ņižņijnovgorodas "Torpedo" aizvadītās sezonas vadošajiem spēlētājiem Staņislavu Bočarovu.

28 gadus vecais Bočarovs aizvadītajā sezonā 62 regulārā turnīra spēlēs guva 20 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles, ar 35 rezultativitātes punktiem kļūstot par trešo labāko punktu guvēju komandā. Četrās Gagarina kausa izcīņas spēlēs pret CSKA Bočarovam viena rezultatīva piespēle.

Bočarovs iepriekš KHL spēlējis "Sochi", Toljati "Lada", Vladivostokas "Admiral", Hantimansijskas "Yugra" un Kazaņas "Ak Bars" komandās, bet tieši sezona "Torpedo" rindās kļuva par rezultatīvāko uzbrucēja līdzšinējā karjerā.

"Avtomobilist" sezonu pabeidza ceturtajā pozīcijā Austrumu konferencē, bet Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 1-4 sērijā piekāpās Novosibirskas "Sibir".

Tikmēr Podoļsas "Vityaz", kas šodien paziņoja par Kaspara Daugaviņa piesaisti, noslēdzis līgumu arī ar aizsargu Artjomu Borodkinu. 28 gadus vecais hokejists pagājušajā sezonā spēlēja Čeļabinskas "Traktor", 45 mačos sakrājot piecus punktus, visus ar rezultatīvām piespēlēm.