Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Atkāpies "Himik" galvenais treneris

Jānis Pārums

Atkāpies "Himik" galvenais treneris
Jurijs Novikovs
Foto: voskrhimik.ru

Šodien atlūgumu iesniedzis Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Voskresenskas "Himik" galvenais treneris Jurijs Novikovs, vēsta KHL mājaslapa internetā. Kluba vadība trenera atlūgumu pieņēmusi.

Uz laiku galvenā trenera funkcijas uzņēmies Genādijs Korotejevs, bet Jurijs Strahovs turpinās pildīt trenera asistenta pienākumus.

"Himik" komanda pagaidām startē ļoti nesekmīgi – 11 spēlēs gūtas tikai divas uzvaras un komanda ar astoņiem punktiem atrodas 23. vietā 24 komandu konkurencē.

Šosezon šis ir otrais gadījums, kad atkāpies kāda KHL kluba galvenais treneris. Iepriekš no amata atkāpās Omskas "Avangard" treneris Sergejs Gerosonsks.

Interesanti, ka pēc tam, kad Geresonska vietu ieņēma Veins Flemings "Avangard" spēlē pārliecinoši un šobrīd ar 26 punktiem 13 spēlēs ieņem 3. vietu visā KHL.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-10-02 22:59, pirms 16 gadiem
laikam nākamais Znaroks.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-02 23:00, pirms 16 gadiem
Kurš nākamis?!
SKA trenerim paveicās, ka šodien uzvarēja....domāju, ka MVD trenerim nākamā spēle pret Himik būs izšķiroša....
Davaij Oļeg,,, kas ir... pī, nevari savējos sapurināt...pī. Lai tie čaļi pī....aiviet un uzvelk tos pī...pī

     [+] [-]

, 2008-10-02 23:23, pirms 16 gadiem
vai tad taa trageedija ka pedejaa vieta? Tad jaatkaapjas???!

     [+] [-]

, 2008-10-02 23:25, pirms 16 gadiem
ask-bebrs rakstīja: vai tad taa trageedija ka pedejaa vieta? Tad jaatkaapjas???!
Neuztraucies nav runa par Beresņevu....lai gan uzskatu, ka Ogrei starts ir pagalam neveiksmīgs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-03 01:44, pirms 16 gadiem
vienmēr kāds būs pēdējais... tā būs jebkurā sportā... vārtu attiecība par neko dramatisku neliecina. jautājums ir tikai tanī, cik treneris spēj būt psiholoģiski stiprs neredzot sava darba augļus. himikam ir zemākais algu budžets... ko var gribēt.

     [+] [-]

, 2008-10-03 01:47, pirms 16 gadiem
Taa jau arii izskataas ka Znaroks vareetu buut naakamais... bet nu poh.. lai naak atpakal uz latviju jauninjos dreseet

     [+] [-]

, 2008-10-03 11:10, pirms 16 gadiem
Kidd rakstīja: Taa jau arii izskataas ka Znaroks vareetu buut naakamais... bet nu poh.. lai naak atpakal uz latviju jauninjos dreseet
domāju, lielā mērā tas var izškirties šodienas spēlē starp MVD un Himik... Kautgan pēc krievu prognozēm nedrošāki krēsli patreiz ir Vitjaz un Magņitogorskas treneriem...

     [+] [-]

, 2008-10-03 11:40, pirms 16 gadiem
Man jau šķiet, ka atkāpšanās iemesls nav komandas atrašanās tabulas lejasdaļā. Katrai komandai ir sava vieta. Savādāk mūsu Olimpa futbola komandai vai Lietuvas Enerģijas hokeja komandas trenerus nāktos mainīt katru mēnesi. Galvenais ko dara pats treneris. Neticu ka Avangard hokejisti pie jaunā trenera ir iemācijušies labāk slidot, vai precīzāk mest pa vārtiem ka tagad šiem spēle iet no rokas.

Tādēļ Znaroka pozīcijas manā skatijumā MVD ir gana drošas. Ne velti LSPA puiki sitās un cīnijās katrā spēlē, lai arī izredzes šamējiem bija niecīgas. (es domāju par pagāšsezonas spēlēm pret ASK Ogre, Latgale, R2000)

     [+] [-]

, 2008-10-03 12:24, pirms 16 gadiem
secretguy10 rakstīja: Tādēļ Znaroka pozīcijas manā skatijumā MVD ir gana drošas. Ne velti LSPA puiki sitās un cīnijās katrā spēlē, lai arī izredzes šamējiem bija niecīgas. (es domāju par pagāšsezonas spēlēm pret ASK Ogre, Latgale, R2000)
Tā ir Krievija, nevis LSPA. Kā piemērs - reku Himik treneris tika atlaists. Tā kā Krievijā sezonas laikā "lido" daudzi treneri - es neliktu lielas cerības, ka Znaroks Balakšihā paliks pat līdz Jaunajam gadam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja