Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jurzinovs pēc sagrāves Magņitogorskā atkāpjas no "Kunlun" trenera amata

Agris Suveizda

Jurzinovs pēc sagrāves Magņitogorskā atkāpjas no "Kunlun" trenera amata
Vladimirs Jurzinovs jr.
Foto: Sipa USA/Scanpix

Vladimirs Jurzinovs jaunākais pēc zaudējuma Magņitogorskas "Metallurg" (2:8) un izstāšanās Gagarina kausa pirmajā kārtā (1-4) paziņoja par atkāpšanos no amata.

"Mums šodien nebija izredžu," pēc mača sacīja Vladimirs Jurzinovs jaunākais. "Apsveicu "Metallurg" ar iekļūšanu nākamajā kārtā un gribu novēlēt viņiem veiksmi. Par savu komandu varu teikt, ka šogad paveicām labu darbu, izveidojām kaujasspējīgu kolektīvu. Puiši labi nostrādāja visu sezonu un visi kopā sasniedza mums ļoti labu rezultātu. Vēlreiz vēlos pateikties spēlētājiem un komandai, tiem cilvēkiem, kuri mūs atbalstīja."

"Vēl vēlētos pateikt, ka šodien tika iesniegts lūgums izbeigt līgumu pēc abpusējas vienošanās," nepilnus 52 gadus vecais speciālists turpināja. "Es vēlos aiziet. Ja nepieciešams iemesls, lai būtu banālais "ģimenes apstākļu dēļ". Lēmumu pieņēmu pirms nedēļas. Vai jau esmu izskatījis variantus par karjeras turpinājumu? Nē, par to vēl neesmu domājis."

Ķīnas klubs "Kunlun" debijas regulārajā sezonā 60 spēlēs izcīnīja 83 punktus un Austrumu konferencē ieņēma astoto vietu, vairāk pamatlaikā izcīnīto uzvaru dēļ apsteidzot Novosibirskas "Sibir". Gagarina kausa pirmajā kārtā "Kunlun" pretī stājās trofejas sargātāja Magņitogorskas "Metallurg", kas uzvarēja pirmajās trīs spēlēs – 4:2 un 5:3 mājās un 3:2 viesos -, bet ceturtajā mačā "Kunlun" izdevās uzvarēt ar 3:1 un pagarināt sēriju.

Jurzinovs, kura tēvs Vladimirs Jurzinovs savulaik trenēja Rīgas "Dinamo", trenera karjeras laikā iepriekš vadījis tādus Krievijas Superlīgas vai Kontinentālās hokeja līgas klubus kā Jaroslavļas "Lokomotiv", Voskresenskas "Khimik", Novosibirskas "Sibir", Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Čerepovecas "Severstal" un Ufas "Salavat Yulaev".

Izmantotie resursi:
Новости клуба — официальный сайт ХК...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-02 21:35, pirms 7 gadiem
lai nāk uz rd. labs treneris, īsā laikā izveidoja normālu komandu.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-02 22:31, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: lai nāk uz rd. labs treneris, īsā laikā izveidoja normālu komandu.
arī tā paša doma prātā ienāca!

  -1 [+] [-]

, 2017-03-03 14:10, pirms 7 gadiem
Uz Dinamo!