Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Brencāns ievēlēts EHF padomē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Brencāns ievēlēts EHF padomē
Anrijs Brencāns
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas Handbola federācijas viceprezidents Anrijs Brencāns ievēlēts Eiropas Handbola federācijas Nacionālajā padomē.

Kārtējajā kongresā, kas nedēļas nogalē notika Dānijā, tika apstiprināta jaunā EHF struktūra. Izšķirošajā balsojumā par vietu padomē Brencāns pārliecinoši pārspēja Austrijas konkurentu. Kopumā šajā padomē darbojas seši pārstāvji no Dānijas, Vācijas, Francijas, Serbijas, Nīderlandes un Latvijas.

Divi no Nacionālo izlašu padomes tiks ievēlēti arī Profesionālā handbola padomē, kuras mērķis novērts konfliktus starp profesionālajām komandām (līgām), spēlētājiem un valstu izlasēm.

"Mana misija šajā padomē būs aizstāvēt mazo valstu handbola intereses," stāsta Brencāns. "Jāpārliecina, ka handbola negrozās tikai ap profesionālo sportu."

Tāpat kongresā tā dalībnieki nobalsoja, kas 2014. gada Eiropas čempionāts vīriešiem notiks Dānijā. Divas balsis no uzvarētājiem atpalika Horvātijas/Ungārijas piedāvājums.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  -1 [+] [-]

, 2010-10-01 01:40, pirms 14 gadiem
Super džeks, malacis.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-01 15:23, pirms 14 gadiem
Varbut beidzot, kaads pikits ,saks kusttetiess, uz sito pusi ar