Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Iesildīšanās ar jubilejas uzvaru pirms čempionu spēlēm SEHA līgā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Iesildīšanās ar jubilejas uzvaru pirms čempionu spēlēm SEHA līgā
Dainis Krištopāns (pa labi) sezonas pirmajā oficiālajā spēlē guva 4 vārtus.

Daiņa Krištopāna pārstāvētais daudzkārtējais Slovākijas čempions rokasbumbā Prešovas "Tatran" ar graujošu uzvaru sāka Tipos Extraliga jeb Slovākijas virslīgas čempionātu un tā bija laba iesildišanās pirms divām čempionu spēlēm SEHA līgā.

Tipos Extraliga pirmās kārtas spēlē "Tatran" savā laukumā ar 42:21 (22:9) sagrāva Košices komandu. Tā Prešovas komandai bija jau 50. uzvara pēc kārtas Slovākijas virslīgas čempionātā un 51. pēc kārtas nezaudētā spēle. Dainis Krištopāns guva 4 vārtus.
Tagad sekos divas pēc kārtas spēles SEHA līgā ar divu citu valstu čempioniem - jau sestdien mačs Skopjē pret Maķedonijas čempionu RK "Metalurg" (pārceltā 4. kārtas spēle), bet 2. septembrī mačs savā laukumā pret Ungārijas čempionu un pagājušās sezonas EHF Čempiionu līgas pusfinālistu MKB "Veszprem".