Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ulbrokā tiksies favorītes "Stopiņu NHK" un "LSPA"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ulbrokā tiksies favorītes "Stopiņu NHK" un "LSPA"
LSPA handbolistes
Foto: Helmuts Tihanovs, handball.lv

Pirmo savstarpējo spēli Latvijas Virslīgas čempionātā šovakar plkst. 18:00 Ulbrokā aizvadīs vienas no galvenajām favorītēm "Stopiņu NHK" un "LSPA" handbolistes.

Abas komandas turnīru iesāka nevainojami - "Stopiņu NHK" kontā ir seši punkti trīs spēlēs, bet "LSPA" - četri divās spēlēs. Ulbrokas komandas rindās ar 40 precīziem metieniem izcēlusies Elita Ekkerte, bet augstskolas komandā 21/2 vārtus guvusi Linda Brikmane.

Pirmo maču "LSPA" komandas rindās aizvadīs viena no leģionārēm - vāciete Marī Andlauere. Pārējās trīs Vācijas handbolistes joprojām gaida pārejas dokumentus.

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā Latvijas čempionāta finālā "Stopiņu NHK" ar 2:0 pieveica "LSPA" handbolistes. Arī šogad abas komandas ir galvenās favorītes cīņā par zelta medaļām, tomēr par nopietnu konkurenci centīsies rūpēties "SK Latgols" un Dobeles SS. Tieši "SK Latgols" komanda aizvadītajās turnīra spēlēs izcīnījusi divas uzvaras divos mačos.

Pēc dāmu spēles Ulbrokā Latvijas 1. līgas čempionāta mačā plkst. 19:15 spēlēs "Stopiņi" un "Jūrmalas Sports-2" handbolisti. Kopumā brīvdienā paredzētas vēl sešas cīņas Latvijas čempionātos, kas notiks Spuņņciemā, Vaiņodē, Aizkrauklē un Rīgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Kura komanda izcīnīs uzvaru?

  • 9

  • 9

  • 0