Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

ThSV "Eisenach" vēl soli tuvāk 1. bundeslīgai

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

ThSV "Eisenach" vēl soli tuvāk 1. bundeslīgai
Kārtējā rezultatīvā spēle Aivim Jurdžam - Dormagenā viņa rēķinā 6 gūti vārti.

Divas spēļu kārtas pirms Vācijas 2. bundeslīgas čempionāta beigām Aivja Jurdža un Ģirta Lilienfelda pārstāvētā handbola komanda ThSV "Eisenach" saglabā otro vietu turnīra tabulā un ir ļoti tuvu tam, lai pēc gada pārtraukuma atgrieztos 1. bundeslīgā.

36. kārtas spēlē ThSV "Eisenach" pirmdien viesos ar 27:24 (15:13) pārspēja TSV "Bayer Dormagen" komandu. Aivis Jurdžs guva 6 vārtus, bet Ģirtam Lilienfeldam nav gūtu vārtu.
Otrajā puslaikā rezultāts trīs reizes bija neizšķirts un 7 reizes viesu pārsvars bija tikai vieni vārti, taču galotnē jau varēja spēlēt mierīgāk. ThSV "Eisenach" uzvar Dormagenas komandu četrās pēdējās spēlēs pēc kārtas.
Pašreiz Aizenahas komanda ir otrā, par punktu no tās atpaliek TV "Bittenfeld", bet par trim - HSG "Nordhorn-Lingen" un DJK "Rimpar". Nākamā spēle būs 31. maijā savā laukumā ar GSV "Eintracht Baunatal", bet pēdējais mačs 7. jūnijā viesos ar HG "Saarlouis". Lai paliktu pirmajā trijniekā un atgrieztos 1. bundeslīgā, Aizenahas komandai atlikušajos divos mačos vajag divus punktus.
Kā zināms, tad ne Jurdžs, ne Lilienfelds nākamsezon ThSV "Eisenach" rindās vairs nespēlēs - Lilienfelds pievienosies Koburgas komandai, kas nopietni pastiprina sastāvu, lai nākamsezon spēkoties par tikšanu 1. bundeslīgā, bet Jurdžs pāriet uz Leipcigas komandu, kas jau ir nodrošinājusi sev 1. vietu 2. bundeslīgā un pēc 23 gadiem atgriežas starp Vācijas spēcīgākajām handbola komandām.