Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Aivis Jurdžs nespēlēs līdz sezonas beigām

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Aivis Jurdžs nespēlēs līdz sezonas beigām
Vai Aivis Jurdžs paspēs atgriezties ierindā līdz Latvijas izlases spēlēm 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā?
Foto: handball-hannover.de

Viens no Latvijas handbola izlases līderiem Aivis Jurdžs šosezon vairs nevarēs palīdzēt Vācijas 1. bundeslīgas klubam TSV "Hannover-Burgdorf". Jau šonedēļ Aivim tiks veikta kreisā ceļa skrimšļa operācija.

Savainojuma dēļ Jurdžs nepiedalījās abās pēdējās 1. bundeslīgas spēlēs, bet tagad ir skaidrs, ka viņš šosezon vairs nespēlēs vispār.
TSV "Hannover-Burgdorf" galvenais treneris Kristofers Nordmeijers ir norūpējies par to, ka komanda nebūs labākajā sastāvā svarīgākajās spēlēs par vietas saglabāšanu 1. bundeslīgā, savukārt mums ir citas rūpes - proti, zem jautājuma ir Aivja Jurdža piedalīšanās Latvijas izlases sastāvā 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā posmā, kas risināsies no 8. līdz 10. jūnijam.

Rīt Vīnē kļūs zināmi trīs Latvijas izlases pretionieki kvalifikācijas turnīra pirmajā posmā un tā norises vieta.