Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"SynotTip" sporta bārs kļūst par vīriešu handbola Virslīgas ģenerālsponsoru

Jānis Pārums

"SynotTip" sporta bārs kļūst par vīriešu handbola Virslīgas ģenerālsponsoru
Foto: Edgars Dāvidsons

Latvijas Handbola federācija un "SynotTip" sporta bārs noslēdzis sadarbības līgumu par Latvijas vīriešu Virslīgas atbalstīšanu 2015./2016.gada sezonā, informē Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Turpmāk vīriešu čempionāts tiks saukts par SynotTip Latvijas handbola Virslīgu vīriešiem jeb saīsinājumā – SynotTip Virslīgu.

"Katrs cilvēks, kurš ienāk jaunā vidē, vēlas iegūt jaunus draugus, tā nu arī loģiski ir sanācis, ka mēs - jaunākais sporta bārs Latvijā, arī meklējam jaunus draugus sadarbībai, lai kopīgiem spēkiem palīdzētu viens otram augt un attīstīties. Viens no mūsu darbības mērķiem ir izveidot veiksmīgus sadarbības modeļus ar dažādām Latvijas sporta līgām, tāpēc vērsāmies arī pie atraktīvajiem un atsaucīgajiem puišiem no LHF ar priekšlikumu sadarboties. Par laimi, iespējas šai sadarbībai un izdevīgus momentus, saskatīja abas puses un tas vainagojās ar veiksmīgu "SynotTip" atbalstu LHF zvaigžņu spēlē, kas, savukārt, vēlāk noveda pie lēmuma atbalstīt arī Latvijas handbola Virslīgu," atzina "SynotTip Latvija" vadītājs Justins Gailevičs.

Savukārt LHF ģenerālsekretārs Anrijs Brencāns pauda gandarījumu, ka Virslīgas čempionātam izdevies piesaistīt atbalstītāju un izteica cerību, ka sadarbība būs produktīva: "Latvijas handbola sabiedrībai šis ir nozīmīgs notikums. Pirmoreiz kādam no Latvijas handbola čempionātiem ir ģenerālsponsors. Līgums ar "SynotTip" sporta bāru parāda pēdējo divu gadu mērķtiecīgo darbu sacensību organizēšanā. Tagad nepieciešami nākamie soļi, kvalitātes latiņa jāceļ vēl augstāk."

Septembra vidū sezonas atklāšanas preses konferencē ar jaunumiem iepazīstinās gan klubu pārstāvji, gan SynotTip Virslīgas atbalstītāji. Tāpat šajā pasākumā tiks prezentēts SynotTip Virslīgas logo.

Par "SynotTip sporta bāru":
"SynotTip sporta bārs" ir aizvadījis pirmo aktīvas darbības gadu. Gada laikā atvērtas 20 sauszemes vietas Latvijas pilsētās, kur pulcēties sporta draugiem un prognozēt spēļu iznākumus. "SynotTip" vienīgais saviem klientiem piedāvā arī mobilo aplikāciju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2015-08-25 14:05, pirms 9 gadiem
"Sporta bārs" tagad ir jaunākais sinonīms jēdzienam "totalizatoru sērga"?

     [+] [-]

, 2015-08-25 14:28, pirms 9 gadiem
Kurr tadi sporta bari vispar atrodas? Neesmu bevienu redzejis ar nosaukumu synotip

     [+] [-]

, 2015-08-25 15:58, pirms 9 gadiem
Tie ir Joker azartspēļu bāri. Rīga | Joker Ltd

     [+] [-]

, 2015-08-28 22:46, pirms 9 gadiem
Tie, kurus nevienam nevajag (tas nav mans personīgais viedoklis, bet gan handbola situācija valstī), atdodas ātrajiem kredītiem un azartspēļu baroniem.