Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Handbola Virslīgā vīriešiem izslēgšanas turnīrs sāksies 1.aprīlī

Handbola Virslīgā vīriešiem izslēgšanas turnīrs sāksies 1.aprīlī
SK Latgols un Jūrmalas Sports handbolisti tiksies arī ceturtdaļfinālā
Foto: Laura Grišāne

Publicēts Latvijas Virslīgas handbola čempionāta izslēgšanas spēļu turnīra kalendārs vīriešiem. Pirmais ceturtdaļfināla mačs tiks aizvadīts 1. aprīlī Ulbrokā starp RTU un Dobeles "Tenax" handbolistiem.

Ceturtdaļfinālā cīņa ritēs līdz divām uzvarām. Visi pusfinālisti būs zināmi ne vēlāk kā 13. aprīlī, kad ieplānotas sēriju trešās cīņas.

Pēc regulārā turnīra aizvadīšanas astoņas labākās komandas (neskaitot LAT-96) iekļuva izslēgšanas turnīrā. Līderi Dobeles "Tenax" ceturtdaļfinālā tiksies ar RTU, "Celtnieks/LSPA" - ar ASK/LU, "HK Ogre" - ar "HK Vaiņode", bet divkārtējie čempioni "SK Latgols" spēlēs ar "Jūrmalas Sports".

Plānots, ka Sportacentrs.com TV tiešraidē demonstrēsim pa vienai spēlei no "HK Ogre" - "HK Vaiņode" un "SK Latgols" - "Jūrmalas Sports" sērijām.

Izslēgšanas spēles turpināsies arī Virslīgā sievietēm. Pirmā pusfināla spēle paredzēta 5. aprīlī Dobelē starp Dobeles SS/REIR un līderēm Stopiņu NHK. Arī šajā sērijā cīņa ritēs līdz divām uzvarām.

Otrajā pusfināla pārī čempiones LSPA tiksies ar "SK Latgols". Atgādinām, ka vienīgajā ceturtdaļfināla sērijā ceļazīmi uz četrinieku izcīnīja Dobeles SS/REIR, kas Salaspils SS uzvarēja divu spēļu summā ar 66:39.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2014-03-25 14:35, pirms 10 gadiem
April,april?
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.