Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Koburgai "bez variantiem" Lemgo

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Koburgai "bez variantiem" Lemgo
Ģirta Lilienfelda (pa vidu) pārstāvētajai komandai uzvara 1. bundeslīgas pirmajā spēlē joprojām ir vienīgā.
Foto: Henning Rosenbusch

Vācijas 1. bundeslīgas čempionāta spēlē handbolā Ģirta Lilienfelda pārstāvētais HSC "2000 Coburg" piedzīvoja zaudējumu Lemgo - 22:32. Jaupienācējiem nebija reālu izredžu kaut uz vienu punktu.

Koburgas komandai divreiz jau bija nācies tikties ar TBV "Lemgo" un abas reizes bija piedzīvots zaudējums - gan pirms desmit gadiem DHB (Vācijas handbola savienība) kausa izcīņā ar 24:32, gan pagājušā gada augustā Sparkassen turnīrā ar 29:36. Zaudējums arī abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē 1. bundeslīgā.
TBV "Lemgo" savulaik divreiz bija Vācijas čempione, divreiz ieguva EHF kausu un vienreiz Kausu ieguvēju trofeju, bet Superkausu izcīnīja pat četras reizes, taču pēdējā laikā tā pārdzīvo kritumu un 2016. gada 1. bundeslīgas čempionātā ierindojās tikai 13. vietā. Tā ka ne bez cerībām uz labvēlīgu galaiznākumu 1. bundeslīgas jaunpienācēji brauca uz nelielo pilsētiņu apmēram 25 km no Bīlefeldes.
Līdz pirmā puslaika vidum ritēja apmēram līdzīga spēle, bet tad mājinieki panāca 10:5 un ne reizes vairs nepielaida viesus tuvāk par trim vārtiem. Puslaiks - 15:10. Spēles 40. minūtē Koburga panāca 17:20, taču trīs pēc kārtas zauydēti vārti un - 17:23. Intriga beidzās, pa īstam nemaz nesākusies.
Ģirta Lilienfelda rēķinā vieni vārti.