Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam 5 vārti, "Vardar" pārliecinoši uzvar Zagrebā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Krištopānam 5 vārti, "Vardar" pārliecinoši uzvar Zagrebā
Dainim Krištopānam 5 vārti Zagrebā.

Ar pārliecinošu uzvaru Zagrebā pār Horvātijas čempionu EHF Čempionu līgas izslēgšanas spēļu turnīru sāka Daiņa Krištopāna pārstāvētais Skopjes "Vardar" - pirmajā 1/8 fināla spēlē Ziemeļmaķedonijas čempions uzvarēja ar 27:18 un spēra platu soli pretī ceturtdaļfinālam.

Skopjes komanda maču sāka ļoti pārliecinoši un jau tā sākumā ieguva 3-4 vārtu pārsvaru. Trīs pirmos vārtus viesu labā guva Dainis Krištopāns, panākdams 3:0. Pavisam ludzānieša rēķinā 5 vārti un kopā ar Igoru Karačiču viņi bija rezultatīvākie savā komandā. Jau pēc pirmā puslaika lielā mērā viss bija skaidrs - 14:6 par labu "Vardar" - un pēc pārtraukuma spēles gaitā nekas būtiski nemainījās. Atbildes spēle - 30. martā Skopjē.
Ceturtdaķlfinālā "Vardar" un Zagrebas PPD pāra uzvarētāji tiksies ar Plockas "Orlen Wisla|" (Polija) un Segedas "MOL-Pick" (Ungārija) pāra uzvarētājiem (pirmā spēle - šovakar).