Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kurš būs pirmais, kurš būs trešais?

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Kurš būs pirmais, kurš būs trešais?
Ivars Brics (SK Latgols) un Arvis Juzups (Tenax)
Foto: Laura Grišāne

Atbildes uz šiem diviem jautājumiem tiks rastas Dobelē un Ludzā, kad Latvijas čempionāta savstarpējās spēlēs tiksies "Tenax" un "LSPA", kā arī "SK Latgols" un "Jūrmalas Sports" handbolisti.

Sestdien Dobelē plkst. 17:00 starp Dobeles "Tenax" un "LSPA" izšķirsies regulārā turnīra pirmās vietas liktenis, bet dienu vēlāk Ludzā plkst. 13:00 starp "SK Latgols" un "Jūrmalas Sports" vienībām tiks zināma trešā spēcīgākā regulārā turnīra komanda. Abas komandas savos dueļos ir izcīnījušas pa vienai uzvarai.

Ja "LSPA" un "Tenax" handbolisti jau ir nodrošinājuši iekļūšanu pusfinālā, tad abas pārējās komandas Ludzā cīnīsies par teorētiski vieglāku pretinieku ceturtdaļfinālā. Trešajai spēcīgākajai komandai būs jāspēlē ar "ASK/LU", bet ceturtajai - ar "HK Vaiņode".

Līdz ar šiem mačiem noslēgsies Latvijas čempionāta regulārais turnīrs. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā uzvarētājs būs zināms sērijā līdz divām uzvarām, bet spēlē par vietām - līdz trīs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

Kura komanda uzvarēs regulārajā turnīrā?

  • 21

  • 14


  +1 [+] [-]

, 2012-03-24 15:24, pirms 12 gadiem
Nu, un kur ir LHF sadarbības partneris Crazymonkey, lielie handbola popularizētāji Latvijā? Smiekli nāk...
Neatceros, kad bija pēdējā translācija vispār.

     [+] [-]

, 2012-03-24 15:35, pirms 12 gadiem
AssKing rakstīja: Nu, un kur ir LHF sadarbības partneris Crazymonkey, lielie handbola popularizētāji Latvijā? Smiekli nāk...
Neatceros, kad bija pēdējā translācija vispār.
+

     [+] [-]

, 2012-03-24 19:05, pirms 12 gadiem
+