Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Lauris Ozoliņš maina klubu Vācijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Lauris Ozoliņš maina klubu Vācijā
Lauris Ozoliņš sezonu turpinās vienu līgu zemāk, toties - ar regulāru spēļu praksi.
Foto: Ritvars Raits

Viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes rokasbumbas vārtsargiem, pagājušā gada Latvijas vicečempions Ogres komandas sastāvā Lauris Ozoliņš karjeru turpinās Vācijas Oberlīgas (pēc ranga 4. līga) klubā TuS "Derschlag 1881", kurš pašreiz savā zonā atrodas 2. vietā un cīnās par tikšanu 3. līgā.

Sezonu Lauris sāka VfL "Gummersbach" otrajā komandā (U23), kas spēlē Vācijas 3. līgā, taču tur viņam vēl bija grūti tikt pie liela spēles laika un tāpēc - lai Ozoliņš varētu regulāri spēlēt - tika nolemts viņu līdz sezonas beigām atdot uz netālo TuS "Derschlag 1881".
"Komanda atrodas tikai pāris klometrus no Gummersbahas, tā ka dzīvoklis, alga un viss pārējais paliek pa vecam. Mainās tikai komanda un līga, kurā turpināšu sezonu," tā par pārmaiņām savā karjerā vēstulē raksta Lauris Ozoliņš.

Pašreiz Deršlāgas komanda savā zonā ar 32 punktiem ieņem 2. vietu, tikai par 3 punktiem atpalikdama no "Longerischer SC" komandas. Trešajā vietā ar 27 punktiem ir HSG "Rheinbach-Wormersdorf". Uz 3. līgu pāries tikai pirmās vietas ieguvēji.

20 gadus vecais Lauris Ozoliņš būs jaunākais vārtsargs Deršlāgas komandā. Maksam Hameram ir 34 gadi, Marvinam Bleham - 22 un Dominikam Šmidam - 21 gads.
Debija jaunajā komandā Laurim varētu būt jau šonedēļ - 28. februārī TuS "Derschlag 1881" savā laukumā uzņems pastarīti (14. vieta) TV "Birkesdorf".

  +1 [+] [-]

, 2015-02-23 15:16, pirms 9 gadiem
Kur ir garantija, ka tur regulāri spēlēs, ja priekšā ir 3 vārtsargi? Un kā tad īsti ir - līgums joprojām ar Gummersbach, taču tiek aizdots uz Derschlag?

     [+] [-]

, 2015-02-24 17:22, pirms 9 gadiem
Priekšā ir tikai viens vārtusargs. Viens ir savainots līdz sezonas beigām un cits nedrīkst spēlēt.