Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Laganovska deviņi vārti Ogrei atnes trešo uzvaru

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Laganovska deviņi vārti Ogrei atnes trešo uzvaru
"HK Ogre" galvenais treneris Andris Molotanovs ar komandu
Foto: Ritvars Raits

Trešo uzvaru deviņos Latvijas Virslīgas čempionāta mačos šovakar izcīnīja "HK Ogre" handbolisti, kas Ogrē ar 30:15 (14:8) pieveica pastarīti "RVR/Garšu darbnīca".

Ar Arvi Laganovski, kurš pēc trīs sezonu pārtraukuma atgriezās savā dzimtajā klubā, priekšgalā "HK Ogre" handbolisti trīs minūšu laikā jau bija iemetuši četrus vārtus - 4:0. Iesākto ogrēnieši veiksmīgi turpināja atlikušajā puslaika laikā, iegūstot sešu vārtu pārsvaru (14:8).

Pēc pārtraukuma "HK Ogre" handbolisti savu pārsvaru dubultoja un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 30:15.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar deviņiem gūtajiem vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet pa četriem vārtiem guva Dzintars Dravnieks, Andrejs Mancurovs un Jānis Bauze. Pretinieku sastāvā četras reizes izcēlās Jānis Strautnieks un Jurijs Nazarenko.

Turnīra tabulā par 5.-9. vietu otrajā posmā "HK Ogre" handbolisti ar septiņiem punktiem ieņem otro vietu. Līdere ar 12 punktiem ir "LSPA/NB SAN", pa sešiem punktiem ir "RTU" un "Jūrmalas Sports", bet punktu nav "RVR/Garšu darbnīca". Tikai divas labākās komandas no šī piecinieka iekļūs ceturtdaļfinālā.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
23. janvāris.
RVR/Garšu darbnīca - HK Ogre 15:30 (8:14)

RVR/Garšu darbnīca: Nazarenko 4, Strautnieks 4/1, Adijāns 3, Grēvelis 2, Šibins un Barbans 1.
Ogre: Laganovskis 9, Dravnieks, Mancurovs un Bauze 4, Želna, Ervalds un Gērmanis 2, Kruglenko, Straume un Abiks 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv