Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieka" handbolisti ar zaudējumu noslēdz Baltijas līgas sezonu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Celtnieka" handbolisti ar zaudējumu noslēdz Baltijas līgas sezonu
"Celtnieks Rīga" komanda. Foto: GL Sports Photography

"Celtnieks Rīga" handbolisti sestdien savā noslēdzošajā Baltijas līgas spēlē ar rezultātu 30:34 (14:16) viesos piekāpās Igaunijas vienībai "Viljandi". Jau pirms šīs cīņas bija zināms, ka izslēgšanas turnīram rīdzinieki nekvalificēsies.

Kaut pēc desmit spēlētām minūtēm viesi bija iedzinējos ar 2:6, desmit minūtes vēlāk viņi jau atradās vadībā - 10:9. Turpinājumā lielākoties "Celtnieks" bija iedzinējos, tomēr tāpat desmit minūtes pirms beigām zaudēja vien ar 25:26. Spēles beigās gan pretinieku pārsvars bija diezgan drošs un "Viljandi" tika pie pirmās uzvaras turnīrā.

Rezultatīvākais Latvijas komandā ar deviņiem vārtiem bija Artūrs Kļaviņš, kamēr astoņas reizes izcēlās baltkrievs Aļaksandrs Patcikaiļiks.

B grupas kopvērtējumā šobrīd "Celtnieks Rīga" ar desmit punktiem desmit spēlēs ieņem trešo vietu, bet vēl var atkrist pozīciju zemāk. Izslēgšanas turnīrā iekļuva tikai divas komandas. Ja "Celtnieks Rīga" Baltijas līgas sezona ir noslēgusies, izslēgšanas sacensībās piedalīsies Dobeles "Tenax".

Citā spēlē sestdien septiņus vārtus guva Uvis Strazdiņš, palīdzot "Kehra"/"Horizon Pulp&Paper" ar 26:24 (11:10) uzvarēt Kauņas "Granitas-Karys". Kehras vienība atrodas B grupas otrajā vietā un ir kvalificējusies ceturtdaļfinālam.

Savukārt Nila Kreicberga pārstāvētā Somijas vienība "Riihimaen Cocks" sestdien ar 27:23 (14:10) mājās uzvarēja Pilvas "Serviti". Latvietis sameta piecus vārtus, esot rezultatīvākais komandā. "Riihimaen Cocks" ar 14 punktiem desmit spēlēs ieņem otro vietu spēcīgākajā A grupā, tomēr to vēl var apsteigt Dobeles "Tenax", kas svētdien regulārās sezonas noslēgumā viesosies pie līderes Minskas SKA.

     [+] [-]

, 2020-02-22 20:38, pirms 4 gadiem
Ka to celtnieku neviens nav panemis prieksha par toto.taisni jabrinaas.