Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ar LOK atbalstu notiks otrais handbola seminārs treneriem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

No 24.-26.septembrim Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijas un Nacionālo Bruņoto spēku sporta kompleksa telpās notiks otrais no trim plānotajiem teorētiskajiem un praktiskajiem semināriem handbola treneriem.

Semināru rīko Latvijas Handbola federācija ar Latvijas Olimpisko komitejas (LOK) finansiālo atbalstu, kas piesaistīts no Starptautiskās Olimpiskās komitejas programmas „Olimpiskā Solidaritāte” finanšu līdzekļiem.
Semināra mērķis ir veicināt handbola treneru teorētisko un praktisko zināšanu papildināšanu un pieredzes apmaiņu handbola treniņu metodikā un jaunākajās tehnoloģijās.

Seminārā uzstāsies un savā pieredzē dalīsies viens no vadošajiem Norvēģijas handbola treneriem Valērijs Putāns, kurš savu sportisko karjeru un trenera pieredzi ieguvis Latvijā, arī divkārtējais Olimpiskais čempions handbolā Aleksandrs Tučkins no Krievijas, kā arī profesors Andris Rudzītis un lektori Andris Molotanovs un Renārs Līcis.

Putāns trenerus iepazīstinās ar svaigākajām tendencēm jauno handbolistu mācību un treniņu darbā, kā arī vadīs praktiskās nodarbības treneriem jauno handbolistu sagatavotības pilnveidošanā.
Savukārt Tučkins stāstīs par dažādu valstu treniņu metodiku un tendencēm handbolā pēdējo 30 gadu laikā.

Zināšanai:
• Pirmais teorētiskais un praktiskais seminārs handbola treneriem notika no šā gada 14. līdz 16.maijam. 42 treneri no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas klausījās lekcijas, vēroja U-18 izlašu mačus, kā arī piedalījās treniņos. Semināru vadīja Valērijs Putāns
• Trešais seminārs tiek plānots šā gada novembra sākumā

Informāciju sagatavoja:
LOK speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos
Ilze Āķe-Vīksne

  -1 [+] [-]

, 2010-09-21 19:45, pirms 14 gadiem
Neko sev,pats Tučkins būs.