Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Vai Dude un Klešniks palīdzēs Lilienfeldam?

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Vai Dude un Klešniks palīdzēs Lilienfeldam?
ThSV "Eisenach" līdzjutēji cer, ka pēdējās divās 2. bundeslīgas čempionāta spēlēs Ģirts Lilienfelds jau varēs spēlēt un palīdzēt komandai.
Foto: thsv-eisenach.de

Vācijas rokasbumbas 2. bundeslīgā komandām atlicis aizvadīt pa divām spēlēm. Jau zināmi divi no trim ceļazīmju ieguvējiem uz 1. bundeslīgu - Evara Klešnika pārstāvētais GWD "Minden" un Esenes TuSEM, bet uz trešo ceļazīmi pretendē piecas komandas. Starp tām arī Ģirta Lilienfelda pārstāvētā ThSV "Eisenach".

Spēlēdami joprojām bez čeha Tomāša Sklenāka (viņam sezona beigusies) un Ģirta Lilienfelda (uz pēdējām divām spēlēm varbūt būs ierindā, taču cerību uz to nav daudz), ThSV "Eisenach" handbolisti izbraukumā zaudēja vienam no pretendentu piecnieka uz trešo vietu TV "Emsdetten" - 24:25 (12:15).
Abu 1. bundeslīgas jaunpienācēju dueļi Esenē TuSEM pārspēja Mindenas komandu ar 29:25 (13:11). Klešniks savas bijušās komandas vārtos iemeta 4 bumbas.
Ingara Dudes pārstāvētais HG "Saarlouis" viesos ar 28:32 (14:20) piekāpās ASV "Hamm-Westfalen" komandai. Dudem 4 vārti.
Divas spēļu kārtas pirms finiša Mindenai ir 55 punkti, TuSEM - 51, TV 1893 "Neuhausen" - 46, HC "Erlangen" un SC DHfK "Leipzig" - pa 43, ThSV "Eisenach" un TV "Emsdetten" - pa 41 punktam. Sārluisa ieņem 14. vietu un jau nodrošinājusi sev palikšanu 2. bundeslīgā.
Noihauzenai, lai paliktu trijniekā, atlikušajās divās spēlēs jāiegūst divus punktus, bet atlikušās spēles tai ir ar Dudes (viesos) un Klešnika (mājās) pārstāvētajām komandām. Vai Dude un Klešniks palīdzēs Lilienfeldam? Pašam ThSV "Eisenach" vēl jāspēlē ar TuSEM mājās un ar Potsdamu, kas cīnās par palikšanu 2. bundeslīgā, izbraukumā. Erlangenai jāspēlē ar VfL "Bad Schwartau" viesos un ar Leipcigu mājās, Leipcigai - ar pastarīti Diseldorfu mājās un tad Erlangenā, bet TV "Emsdetten" - vispirms Šverinā, kam vairs neko nevajag, bet tad mājās ar Sārluisu.