Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Lilienfelda klubs turpina kāpt

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Lilienfelda klubs turpina kāpt
Ģirts LIlienfelds (pa labi)
Foto: www.eisenachonline.de

Veiksmīgi Vācijas 2. bundeslīgā ziemeļu zonā turpina spēlēt Ģirta Lilienfelda "ThSC Eisenach", kas turnīra tabulā pakāpusies jau uz astoto vietu.

Sagrāvi Vācijas 1. budenslīgā piedzīvojusi Mārtiņa Līberga "Stralsunder HV", ar 16:31 (7:13) izbraukumā piekāpjoties "HSG Wetzlar" vienībai. Mūsu handbolists vārtus neguva, bet viņa pārstāvētā komanda turnīra tabulā 18 komandu konkurencē joprojām ieņem priekšpēdējo vietu.

Tikmēr Vācijas 2. bundeslīgā ziemeļu zonā pārliecinošu uzvaru izcīnījusi Māra Veršakova "ASV Hamm", ar 32:18 (18:8) pieveicot "TSV Bremervörde" handbolistus. Veršakova kontā četri gūti vārti. Citā līgas spēlē zaudējumu pēdējās sekundēs piedzīvoja Armanda Usčina "Dessau-Roßlauer HV 06", kura ar 31:32 (17:11) atzina "Wilhelmshavener HV" handbolistu pārākumu. Uščina šajā spēlē guva divus vārtus.

Turnīra tabulā joprojām otro vietu saglabā Veršakova vienība, kas pēc pārspēlēm var iekļūt Vācijas 1. bundeslīgā. Uščina klubs ieņem desmito vietu.

Dienvidu zonā uzvaras izcīnīja divi no trīs latviešu pārstāvētajiem klubiem. Sekmīgi (sestā nezaudētas spēle pēc kārtas) turpina spēlē Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach", kas ar 33:27 (17:11) savā laukumā pieveica "TV Hüttenberg" un turnīra tabulā ieņem jau astoto vietu (nesen komanda cīnījās par vietas saglabāšanu līgā). Joprojām dažu punktu attālumā no izkrišanas (14. vieta starp 18 vienībām) no līgas ir Ulda Līberga "HSC Coburg", kura vienība ar 32:31 (16:18) pārspēja "SG BBM Bietigheim" klubu. Lilienfelds guva četrus vārtus, savukārt Lībergs bija precīzs trīs reizes.

Sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs piedzīvojusi Valda Gūtmaņa un Mareka Skabeiķa "EHV Aue", ar 24:31 (13:17) piekāpjoties "TSG Groß-Bieberau" handbolistiem. Gūtmanis bija rezultatīvākais komandas spēlētājs, gūstot septiņus vārtus, tomēr komanda turnīra tabulā turpina slīdēt uz leju. Nesen vienība bija tuvu labāko trijniekam, bet tagad jau ieņem tikai 12. vietu.

Izmantotie resursi:
handball-world.com
toyota-handball-bundesliga.de

  -1 [+] [-]

, 2009-04-20 16:15, pirms 15 gadiem
Malacis Lilifidi, sadod tiem fasistiem!