Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uzvar LSPA, ASK un "Stopiņu NHK"

Jānis Pārums

Uzvar LSPA, ASK un "Stopiņu NHK"
Edgars Vadzītis
Foto: Sandra Škutāne

Šodien Latvijas vīriešu handbola čempionātā pie panākumiem tika LSPA, ASK un "Stopiņu NHK" komandas, pārspējot, attiecīgi, "Inčukalns-RVR", RTU un "S&A".

"Stopiņu NHK" ar 31:25 pārspēja "S&A". Vēl pēc pirmā puslaika Stopiņu komanda bija iedzinēju lomā ar 13:16, taču ļoti labi aizvadīja spēles otro daļu, izcīnot uzvaru. Ar šo panākumu "Stopiņu NHK" nodrošināja vietu virslīgā arī nākamgad, bet "S&A" vienība piedalīsies pārspēlēs par palikšanu virslīgā. Andris Lazda kaldināja savas komandas panākumu ar 10/4 vārtiem, bet zaudētājiem 11/2 vārtus guva Mārtiņš Dāvidnieks.

ASK un RTU cīņā spēles liktenis lielā mērā tika izšķirts jau pirmajā puslaikā, ko armijnieki uzvarēja ar 19:11. Spēles turpinājumā ASK vēl vairāk palielināja savu pārsvaru, izcīnot uzvaru ar 36:23. Uzvarētājiem Ēriks Blūms guva 10/3 vārtus, Kaspars Naglis – 10/2.

Pārliecinošu uzvaru izcīnīja Latvijas čempionāta līderi LSPA, kas ar 46:17 sagrāva "Inčukalns-RVR". Pirmo un vienīgo reizi vadībā RVR bija spēles sākumā (1:0), bet turpinājumā laukumā dominēja LSPA. 12/1 vārtus uzvarētāju labā guva Andis Ērmanis, bet 10 – Edgars Vadzītis. Interesanti, ka LSPA komandā vismaz vienus vārtus guva visi spēlētāji, tostarp abi vārtsargi Ivars Lācis un Raitis Puriņš.

Izmantotie resursi:
handball.lv