Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Francijas handbolisti uzvar Portugālē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Francijas handbolisti uzvar Portugālē
Žeroms Fernandezs
Foto: daylife.com

Olimpiskie un pasaules čempioni, kā arī Latvijas pretinieki nākošajā 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē, Francijas handbolisti vakar vēlu vakarā izbraukumā pārliecinoši ar 31:24 (18:12) pieveica Portugāles valstsvienību.

Jau pirmajā puslaikā francūži ieguva sešu vārtu pārsvaru (18:12), kuru pēc pārtraukuma palielināja vēl par vieniem vārtiem, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 31:24.

Francijas izlases rindās nespēlēja trīs handbolisti, kas februārī triumfēja pasaules čempionātā. Savainojumu dēļ laukumā neizgāja viesu spilgtākā zvaigzne Nikolā Karabatičs, kā arī Didliers Dinarts un Žiloms Žils. Gaidāms, ka visi trīs handbolisti, nespēlēs arī svētdien pret Latviju.

Rezultatīvākais uzvarētāju komandā bija Želoms Fernandezs, kurš guva sešus vārtus, savukārt piecreiz pretinieku vārtsargu pārspēja Daniels Narciss. Mājiniekiem 5/1 vārtus guva Rikardo Košta, bet pa četriem - Klaudijs Pedrosa un Hosē Košta.

Pēc mača Francijas izlases galvenais treneris Klaudijs Onesta atzina, ka ir apmierināts ar savas komandas jauno handbolistu sniegumu, kā arī efektīvo aizsardzību.

Šodien mūsu nākamie pretinieki izlidos uz Po pilsētu, kur svētdien 22. martā aizvadīs nākošo 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli, tiekoties ar Latvijas valstsvienību. Mūsējie uz Franciju dosies sestdien.

Izmantotie resursi:
experts-handball.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja