Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LHF kausa izcīņā spēlēs ar pasaules čempionāta oficiālo bumbu

Jānis Pārums

LHF kausa izcīņā spēlēs ar pasaules čempionāta oficiālo bumbu
Aleksandrs Pētersons pasaules čempionātā
Foto: Qatar2015

Latvijas Handbola federācijas (LHF) kausa izcīņā, kas 23. un 24. maijā norisināsies Dobelē, komandas spēlēs ar 2015. gada pasaules čempionāta oficiālo bumbu " Molten H3X5000–M5Q ".

"Molten visā pasaulē investē augsta līmeņa kvalitatīvu handbola bumbu attīstībā, kā rezultātā noslēgts līgums ar Starptautisko Handbola federāciju (IHF) par Molten kā oficiālo sacensību bumbu visos IHF rīkotajos junioru un pieaugušo čempionātos. Atbalstām LHF kausa izcīņu, jo Molten pārstāvji Latvijā vēlas iepazīstināt ar šiem produktiem Latvijas handbolistus un perspektīvā noslēgt tehniskās partnerības līgumu starp LHF un Molten," atzina "Molten" pārstāve Kristīne Krūmiņa.

"LHF kauss ir kā pirmais testa projekts, kurā tiek piedāvāts spēlēt ar Molten H3X5000 - M5Q bumbu, ar kuru janvārī Katarā tika aizvadīts pasaules čempionāts vīriešiem," viņa uzsvēra. "Bumba sastāv no augstākās kvalitātes sintētiskajiem vairāku slāņu materiāliem, lai max. apmierinātu profesionāļus. Bumbas izpēte un izstrāde līdz ražošanai ilgusi vairāk nekā gadu "

Par sadarbību ir gandarīts arī LHF ģenerālsekretārs Anrijs Brencāns: "Mums ir ļoti svarīga sadarbība ar pasaulslavenu zīmolu sporta bumbu jomā. Tas arī mūsu spēlētājiem dod iespēju spēlēt ar bumbām, ar kurām spēlē pasaules vadošās izlases. Ceram sadarbību ar "Molten" attīstīt arī nākotnē."

Molten" bumbas modelis "H3X5000-M5Q" tika radīts speciāli 2015. gada pasaules čempionātam handbolā, kas no 15. janvāra līdz 1. februārim norisinājās Kataras pilsētās Dohā un Lusailā. Ar šo bumbu čempionātā spēlēja arī Latvijas handbola audzēknis, 2008.gada olimpiskais vicečempions Aleksandrs Pētersons, kurš pārstāv Islandes valstsvienību.

LHF kausa izcīņa handbolā norisināsies 23. un 24. maijā, un tajā startēs valsts četras spēcīgākās komandas – Dobeles "Tenax", "Celtnieks/LSPA", "Jūrmalas Sports" un "Ogre/Miandum". Sestdien tiks aizvadītas pusfināla spēles, svētdien – spēle par trešo vietu un fināls. Visas spēles pamīšus tiešraidēs demonstrēs Sportacentrs.com un TVPlay.lv.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2015-05-19 14:36, pirms 9 gadiem
Ģeniāli. Pat šeit tiek piepīts klāt kadrs, kurš jau padsmit gadus ir islandietis... Varbūt jau pietiek par viņu?