Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžam 8 vārti pret Lilienfelda nākamo komandu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Jurdžam 8 vārti pret Lilienfelda nākamo komandu
Aivis Jurdžs guva 8 vārtus mačā ar Koburgas komandu un bija otrais rezultatīvākais savā komandā.

Vācijas rokasbumbas 2. bundeslīgas spēlē Aivja Jurdža un Ģirta Lilienfelda pārstāvētais ThSV "Eisenach" savā laukumā ar 36:32 (18:17) pārspēja HSC "2000 Coburg" komandu, kurā nākamsezon spēlēs Lilienfelds. Aivis Jurdžs atkal bija viens no rezultatīvākajiem - šoreiz viņa rēķinā 8 vārti.

Tikai pēdējās desmit minūtēs laukuma saimniekiem izdevās salauzt viesu pretestību, bet līdz tam mačs ritēja "punkts punktā". 54. minūtē tieši Jurdžs pirmo reizi panāca Aizenahas komandai 3 vārtu pārsvaru - 32:29, taču viesi neatlaidās. 57. minūtē Jurdžs vēlreiz panāca +3 (34:31), bet pēc pusotras minūtes Adrians Vērns - 35:31. Atlika spēlēt 2.20 un mača liktenis praktiski bija izšķirts. Vairāk vārtu nekā Jurdžs mājinieku labā guva tikai islandietis Bjarki Elisons - 13/7. Lileinfeldam pret viņa nākamo komandu gūtu vārtu nav.
Turnīra tabulā ThSV "Eisenach" paliek 4. vietā, bet no 2. un no 3. vietas jeb attiecīgi no TV "Bittenfeld" un DJK "Rimpar Wolfe" to šķir tikai viens punkts. Līderei Leipcigas komandai ir par 6 punktiem vairāk un viena spēle mazāk. Cieši aiz muguras (3 punkti un viena spēle mazāk) atrodas HSG Nordhorn-Lingen". Šķiet, ka šīs piecas komandas arī ir galvenās pretendentes uz tikšanu 1. bundeslīgā. Komandām vēl atlicis pa 5-6 spēlēm.
Nākamais mačs ThSV "Eisenach" būs 25. aprīlī viesos ar TV "Emsdetten", kas pašreiz ieņem 11. vietu.