Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Stopiņu NHK" zaudē un uzvar

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Stopiņu NHK" zaudē un uzvar
Elza Seržante (Stopiņu NHK)
Foto: Ritvars Raits

Latvijas čempionātā handbolā Ulbrokas sporta zālē šovakar cīnījās "Stopiņu NHK" vīriešu un sieviešu komandas, uzvaras dalot uz pusēm.

Vispirms laukumā devās vīru komandas. Šajā mačā "Stopiņu NHK" komanda piedzīvoja zaudējumu, ar 34:39 (20:21) piekāpjoties SK "Latgols" handbolistiem. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Vitālijs Borisenko, kurš guva 13/6 vārtus, Aleksandrs Pegasovs bija precīzs astoņas reizes, bet piecas - Jurijs Matvejenko. Pretiniekiem 13/2 vārtus guva Andris Lazda, sešus Mareks Šakola, bet piecus - Ivars Čerņavskis.

Pēc tam "Stopiņu NHK" sieviešu komanda spēja iepriecināt sanākušos līdzjutējus, ar 22:20 (11:12) pieveicot "Ogres SC" handbolistes. Rezultatīvākā uzvarētājiem bija Elza Seržante, kura guva septiņus vārtus, 6/2 vārti Alīnas Milišjunaites kontā, bet 5/1 - Ivitas Asares. Zaudētājām septiņas reizes pretinieču vārtsardzi pārspēja Ieva Briede, piecas - Nelli Jeltiševa, bet trīs - Natālija Iļuhina.

"Stopiņu NHK" dāmām tā bija pirmā uzvara trīs spēlēs, savukārt vīrieši aizvadītajos divos mačos vēl nav izcīnījuši nevienu uzvaru. "Ogres SC" handbolistes piedzīvoja otro zaudējumu trīs spēlēs, bet "SK Latgols" čempionāta divās spēlēs vēl nav piedzīvojuši zaudējumus.

Izmantotie resursi:
handball.lv