Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Iznākumu prognozēju līdzīgu"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Gulbis: "Iznākumu prognozēju līdzīgu"
Andris Gulbis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Ar EHF 3. kārtas pirmās spēles iznākumu starp Latvijas čempioniem "ASK/AB.LV" un Vācijas superklubu "TBV Lemgo" apmierināti bija abu komandu galvenie treneri.

Preses konferences sākuma "ASK/AB.LV" galvenais treneris Andris Gulbis pajokoja, ka nīderlandietim Markam Šmetcam jāsāk uztraukties par savu vietu "TBV Lemgo" sastāvā, jo viņa vietu varētu ieņemt šīsdienas rezultatīvākais latviešu spēlētājs Jānis Pavlovičs.

"Spēles mērķis bija nepiedzīvot kaunu," pēc mača atzina Rīgas kluba galvenais treneris Andris Gulbis. "Līdzīgu rezultāta starpību arī prognozēju pirms spēles. Ja ar vāciešiem tiktos pirms diviem gadiem, tad tā jau būtu pavisam cita spēle. Tomēr ja tāda komanda var spēlēt pret profesionāļiem tādā līmenī, cepuri nost!

Tādos mačos nedrīkst pieļaut tik daudz kļūdas. Mums vēl ir daudz jāmācās. Man prieks, ka sagādājām tādus handbola svētkus."

"Pretiniekus nebijām izpētījuši," vācu kluba galvenais treneris Markuss Baurs bija atklāts. "Spēlējām "uz aklo". Taču ar rezultātu esmu apmierināts. Labi nospēlējām aizsardzībā un realizējām daudz ātros uzbrukumus. Bija skaidri redzama starpība starp Vācijas bundeslīgu un Latvijas handbola līmeni.

Latviešiem nav par ko kaunēties, jo dažas komandas savā līgā mēs sagraujam ar vēl lielāku rezultāta starpību. Mūsu mērķis EHF kausa izcīņā ir aizspēlēties, cik vien tālu varam. Tas ir tikai sākums!"

Baurs mūsu komandā izcēla Jāni Pavloviču, Aivis Jurdžu, kas pēc mūsu trenera vārdiem var spēlēt vēl desmit reizes labāk, un vārtsargu Helmutu Tihanovu.

Atbildes spēli Vācijā "ASK/AB.LV" EHF kausa izcīņā aizvadīs nākamnedēļ 19. novembrī. Ceturtajā kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-16 10:14, pirms 15 gadiem
Tower19, tu tiešām vari 10 reizes labāk?

  +4 [+] [-]

, 2008-11-16 10:29, pirms 15 gadiem
Jūs esat malači, prieks par Jums, ka varat tik labi nospēlēt pret tādu komandu!!! Jāni, lai tev veicās vēl labāk arī turpmāk

  -1 [+] [-]

, 2008-11-16 12:40, pirms 15 gadiem
divu spēļu summā būs grūti

  +2 [+] [-]

, 2008-11-16 22:09, pirms 15 gadiem
murziks rakstīja: divu spēļu summā būs grūti
Galvenais nav rezultaats,bet guut pieredzi speeleet pret handbola zvaigzneem!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-16 22:49, pirms 15 gadiem
lapsa=lapsa rakstīja: Galvenais nav rezultaats,bet guut pieredzi speeleet pret handbola zvaigzneem!!!!
Tieshi taa