Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas handbolisti turnīru noslēgs ceturtajā vietā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas handbolisti turnīru noslēgs ceturtajā vietā
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Neatkarīgi no pēdējo divu 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru spēļu iznākumiem ar Čehiju un Franciju, Latvijas vīriešu handbola izlase savā apakšgrupā saglabās ceturto vietu.

Iepriekšējā tūrē Čehija ar 30:26 pieveica Portugāli, Francija izrēķinājās ar Luksemburgu - 35:18. Pēc tam Luksemburgu pārspēja arī Portugāļi (33:22), bet Francijas izlase atriebās čehiem par zaudējumu pirmajā aplī (32:25), pārņemot līderpozīcijas arī grupā.

Tas nozīmē, ka Luksemburga jau ir aizvadījusi visas astoņas spēles un apsteigt mūsējos turnīra tabulā pundurvalsts vairs nespēj. Tāpat skaidrs, ka pirmo vietu visticamāk izcīnīs olimpiskie un pasaules čempioni francūži (17. jūnijā Francija tiksies ar Portugāli), atstājot pēdējās ceļa zīmes sadali uz finālturnīru čehu un portugāļu ziņā. Līdz ar to ceturto vietu Latvijas izlasei vairs neviens nevar atņemt.

Latvijas izlase jau ir ieradusies lidostā, no kurienes ar tiešo reisu dosies uz Prāgu. Komandai vakarā un rīt no rīta paredzēts treniņš, savukārt spēle notiks trešdienas 17. jūnija vakarā plkst. 18:00 pēc Latvijas laika. Kaut arī iztrūkst vairāki pamatsastāva spēlētāji, komandā noskaņojums ir labs.

Izmantotie resursi:
eurohandball.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-16 20:02, pirms 15 gadiem
atbalstit