Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uzvara Gūtmanim, Skabeiķim un Uščinam

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Uzvara Gūtmanim, Skabeiķim un Uščinam
Valdis Gūtmanis
Foto: www.ehv-aue.org

Pie panākumiem nedēļas nogalē Vācijas 2. bundeslīgā tikuši vien Valda Gūtmaņa un Mareka Skabeiķa "EHV Aue" un Armanda Uščina "Dessau Rosslauer HV 06".

Ziemeļu zonā uzvaru izcīnīja Uščina vienība, kas mazrezultatīvā spēlē ar 21:20 (12:10) pieveica "Eintracht Hildesheim" handbolistus. Neveiksmīgi šo kārtu aizvadīja Māra Veršakova "ASV Hamm", piedzīvojot zaudējumu ar 26:29 (13:13). Uščina kontā vieni gūti vārti, Veršakova - trīs vārti un divas soda minūtes.

"EHV Aue" komanda izbraukumā ar 35:34 (18:18) pieveica "HSC 2000 Coburg" vienību, bet Ģirta Lilienfelda klubs "ThSV Eisenach" ar 28:30 (15:13) atzina "HSG Düsseldorf" pārākumu. Gūtmaņis guva piecus vārtus un nopelnīja divas soda minūtes, turpretī Lilienfelds atzīmējās ar diviem precīziem metieniem.

Visaugstāk no visām komandām dienvidu zonā ierindojas "EHV Aue" komanda, savukārt tajā pašā zonā "ThSV Eisenach" 18 komandu konkurencē ieņem tikai 15. vietu. Ziemeļos Uščina klubs ir devītais, bet Veršakova - otrais.

Izmantotie resursi:
toyota-handball-bundesliga.de