Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LSPA uzveic Salaspili, Jēkabpils apspēlē Stopiņus

Andrejs Siliņš

LSPA uzveic Salaspili, Jēkabpils apspēlē Stopiņus
Kristīne Daņiļenko. Foto: LSPA women handball team

Šodien Latvijas handbola Virslīgā sievietēm otrā trijnieka spēlē pie panākuma tika LSPA handbolistes, kuras savā laukumā ar 19:16 pieveica "Salaspils SS" komandu. Savukārt pirmā trijnieka cīņā "Jēkabpils" ar 38:33 uzveica "Stopiņus".

LSPA un Salaspils spēlē rezultatīvākās uzvarētāju sastāvā bija Kristīne Daņiļenko, Anna Pudovska un Henrike Engebretsene, kuras visas guva pa četriem vārtiem, savukārt trīs pievienoja Ida Marī. "Salaspils SS" sastāvā septiņi vārti Anastasijai Agarakovam, bet seši - Renātei Salmanei.

Abām komandām nu ir pa vienai uzvarai un vienam zaudējumam.

Savukārt "Jēkabpils" izcīnīja pirmo uzvaru pirmā trijnieka turnīrā, ar 38:33 pieveicot "Stopiņus", kam tas bija pirmais zaudējums, tiesa, iepriekšējā mačā arī pie uzvaras tikt neizdevās (31:31 pret "Latgolu"). Uzvarētājām 11 vārtus iemeta Simona Ārmane, bet Stopiņu komandā ar desmit vārtu guvumiem izcēlās Ivita Asare.