Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Panākumi "RTU" un "Jūrmalas Sports"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas virslīgas čempionātā handbolā vīriešiem vakar tika aizvadītas divas spēles, kurās pie panākumiem tika "RTU" un "Jūrmalas Sports" handbolisti. Šodien jūrmalniekiem paredzēta vēl viena spēle.

Latvijas virslīgas čempionāta divas spēles vakar tika aizvadītas ASK zālē. Vispirms "RTU" sīvā spēlē ar 31:28 (16:14) apspēlēja Stopiņu "NHK" komandu. Jāpiebilst, ka abas šīs komandas ieņem pēdējās vietas kopvērtējumā, bet Stopiņu "NHK" handbolistiem pie panākumiem vēl nav izdevies tikt. RTU labā Lauris Eglītis guva 6 vārtus, bet Romualds Akimovs un Uldis Vilsons – pa 4 vārtiem. Stopiņus no zaudējuma neglāba arī Māra Orniņa un Ivara Čerņavska kopā gūtie 17 vārti – Orniņš guva 10 , bet Čerņavskis 7 vārtus.

Pēc šī mača laukumā devās "RVR-Vangaži" un "Jūrmalas Sports", un pārliecinošu uzvaru izcīnīja otrie – 38:26 (20:13). Jūrmalniekiem Kristaps Ence guva 10 vārtus, Edvīns Latkovskis – 8 vārtus. "RVR-Vangaži" labā Jānis Smagars guva 12 vārtus, bet Pēteris Trojanovskis – 7. Arī kopvērtējumā jūrmalnieki ir vietu augstāk – attiecīgi sestā un septītā vieta.

Vēl divas spēles tiks aizvadītas šodien – Ogres SC spēkosies ar "ASK-AB.LV", bet "Jūrmalas Sports" uzņems HK "S&A".

Izmantotie resursi:
handball.lv