Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

ZRHK "Dobele Tenax'' pārliecinoši pieveic HC ''Kehra''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

ZRHK "Dobele Tenax'' pārliecinoši pieveic HC ''Kehra''
Foto: ""Tenax Dobele".

Vakar Baltijas Handbola līgā (BHL) spēli pret HC “Kehra” aizvadīja ZRHK “Tenax Dobele”, diezgan pārliecinoši pārspējot Igaunijas klubu HC “Kehra” ar 31:22 (16:9).

# ZRHK “Tenax Dobele” vakar savās mājās uzņēma BHL turnīra tabulā līdzās esošos HC “Kehra”, kas ar 8 punktiem atradās dobelniekiem nedaudz priekšā, apsteidzot mūsu komandu par vienu punktu.

# Spēles rezultātu ar 7m soda metienu, kas tika piešķirts par pārkāpumu pret Nilu Kreicbergu, atklāja Austris Tuminskis, bet viesi drīz vien atbildēja ar to pašu – 1:1.

# Piektās minūtes sākumā Sigmars Sērmans izvirzīja "Kehru" priekšā ar 1:2, taču tā bija vienīgā reize, kad ciemiņi atradās vadībā, jo ātri vien Kreicbergs ar Emīlu Kurzemnieku panāca mums labvēlīgo 3:2.

# Kad 10.minūtē rezultāts kļuva 5:2, šķita, ka mājinieki savu pārsvaru tik palielinās, taču tā nenotika. Igaunijas klubs divu minūšu laikā guva trīs bezatbildes vārtus, rezultātam kļūstot neizšķirtam – 5:5.

# Tad sasparojās dobelnieki, panākot 8:5, 13:7 un novedot spēli līdz ļoti pieklājīgam plus 7 pārsvaram pirmā puslaika beigās – 16:9.

# Otrais puslaiks ritēja mūsu komandai labvēlīgā gultnē - 20:11, 23:23, jautājumam par uzvarētāju tiekot pilnībā noņemtam no dienas kārtības.

# Vienu brīdi pārsvars sasniedza pat plus 13 (28:15), taču pašās beigās motivētāki bija viesi, samazinot “Tenax Dobele” pārsvaru līdz vienam ciparam – 9 (31:22).

# Līdz ar to “Tenax Dobele” izcīnīja ceturto uzvaru sešās spēlēs, sarūpējot ceturto zaudējumu igauņiem astoņās spēlēs. Dobelnieki ar 9 punktiem ieņem 4.vietu 13 komandu vidū, atrodoties aiz līderiem “Viljandi”, šīs dienas pretiniekiem “Põlva Serviti” un “Šviesa Vilnius”.