Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobeles "Tenax" no Bosnijas Serbu Republikas pārbrauc ar mīnus divi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dobeles "Tenax" no Bosnijas Serbu Republikas pārbrauc ar mīnus divi
Dobeles "Tenax" handbolisti. Foto: Ritvars Raits

EHF Eiropas kausa izcīņas otrās kārtas pirmajā spēlē Latvijas spēcīgākais handbola klubs Dobeles "Tenax" autonomās Serbu Republikas pilsētā Trebiņē ar 22:24 zaudēja Bosnijas un Hercegovinas meistarsacīkšu uzvarētājai "Leotar".

Dobelnieki cīņas gaitā vairākkārt nokļuva iedzinējos ar piecu vārtu starpību (4:9, 8:13, 9:14, 10:15), kā arī pēcāk izlīdzināja rezultātu (16:16, 17:17, 18:18). Spēles pēdējā uzbrukumā iespēju samazināt atpalicību neizmantoja Kārlis Krūmiņš.

"Tenax" rindās produktīvākais bija pieredzējušais Māris Veršakovs, kurš realizēja septiņus no astoņiem metieniem. Piecos no septiņiem metieniem rezultatīvs bija Oskars Arājs. Pa diviem vārtiem guva Egils Politers, Linards Usāns, Nils Kreicbergs un Antons Šuleiko.

"Leotar" labā 12 no 14 metieniem izmantoja Melnkalnes handbolists Vladimirs Stankovičs.

Atbildes spēle nākamsestdien notiks Dobelē.

25 gadus vecais Ludzas handbola audzēknis Artūrs Meikšāns veica vienu rezultatīvu metienu, viņa pārstāvētajai Igaunijas čempionei Pelvas "Serviti" ar 29:32 zaudējot Reikjavīkas "Valur". Atbildes spēle paredzēta jau rīt.

Igaunijas vicečempione "Viljandi" ar 23:32 kapitulēja vienai no Slovēnijas spēcīgākajām vienībām "Krka".

Lietuvas meistarsacīkšu uzvarētāja Viļņas "Šviesa" ar 23:32 zaudēja Austrijas klubam "Bregenz", bet sudraba medaļniece Klaipēdas "Dragūnas" piekāpās (27:32) Beļģijas "Bocholt", kas iepriekšējā sezonā triumfēja Beļģijas un Nīderlandes apvienotajā līgā.

Izmantotie avoti:
https://ehfec.eurohandball.com/men/...
https://ehfec.eurohandball.com/men/...
https://ehfec.eurohandball.com/men/...

     [+] [-]

, 2023-10-15 00:45, pirms 7 mēnešiem
Kopumā Baltijas līgas komandas dabūja pa pak#ļu šovakar!