Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam 5 vārti Hlohovecā, Klešnikam 2 vārti - Ķīlē

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Krištopānam 5 vārti Hlohovecā, Klešnikam 2 vārti - Ķīlē
Dainim Krištopānam 5 vārti Slovakijas čempionāta "fināla atkārtojumā".

Kārtējās spēles savu valstu spēcīgāko komandu līgās aizvadījuši Daiņa Krištopāna un Evara Klešnika pārstāvētie rokasbumbas klubi. Sekmēs - dažādas.

Vācijas 1. bundeslīgā GWD "Minden", kas atgriezās pasaules spēcīgākajā rokasbumbas klubu līgā pēc divu gadu pārtraukuma, spēlēja Ķīlē pret pašreizējo čempionu THW "Kiel" un likumsakarīgi zaudēja ar 26:37 (10:15). Evara Klešnika rēķinā - 2 vārti.
Pašreiz 1. bundeslīgā ir vairs tikai divas komandas, kuras nav zaudējušas ne punkta - THW "Kiel" ir 3 uzvaras 3 spēlēs, bet Aleksandra Pētersona pārstāvētajai "Rhein-Neckar Lowen" - 4 uzvaras 4 spēlēs. Līderi ar 9 punktiem 5 spēlēs ir Berlīnes "Fuchse" handbolisti. Aivja Jurdža pārstāvētais TSV 'Hannover-Burgdorf" (sestdien spēlēs Hamburgā) ar 4 punktiem ieņem 10. vietu, bet GWD "Minden" ar 2 punktiem ieņem 14. vietu.
Slovakijas "Tipos Extraliga" čempionātā notika pagājušās sezonas fināla atkārtojums - titula īpašnieks Prešovas "Tatran" viesojās Hlohovecā. Pirmajā puslaikā ritēja sīva spēkošanās, vadībā atradās gan viena, gan otra komanda un pēc puslaika čempionu pārsvars bija minimāls - 18:17. Pēc pārtraukuma viss pamazām nostājās savās vietās - "Tatran" uzvarēja ar 36:29. Dainis Krištopāns čempionu labā guva 5 vārtus.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-13 12:34, pirms 12 gadiem
Kreipanam nelabojams prieks!!!