Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Lilienfelda komanda šķiras no trenera

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Lilienfelda komanda šķiras no trenera
Hanss Johans Ursinus un Ģirts Lilienfelds
Foto: thsv-eisenach.de

Šķīrušies Vācijas 2. bundeslīgas dienvidu zonas komandas "ThSV Eisenach", kurā spēlē Latvijas izlases handbolists Ģirts Lilienfelds, un vienības galvenā trenera Hansa Johana Ursinusa ceļi.

Pēdējā spēlē "ThSV Eisenach" ar 31:37 (14:19) piekāpās "SG Wallau" handbolistiem. Tā bija pēdējā zīme kluba vadībai, ka kaut kas ir jāmaina.

Iepriekšējā sezonā Aizenahas komanda Vācijas 2. bundeslīgā finišēja 11. vietā, bet šogad uzstādīja mērķi iekļūt labāko sešiniekā. Pēc aizvadītajām 10 kārtām ar septiņiem punktiem Lilienfelda komanda ieņem tikai 14. vietu 18 klubu konkurencē, kas arī ir abu pušu galvenais šķiršanās iemesls.

"Komandas galvenais treneris Hanss Johans Ursinus pārējiem čaļiem ne īpaši patīk, un viņi negrib, lai treneris vēl ilgi paliktu pie komandas stūres," žurnālam Sports atklāja Ģirts Lilienfelds. "Negatīvas atsauksmes par viņa metodēm dzirdu pārāk bieži."

Pēdējās divās spēlēs savainojuma dēļ nepiedalījās arī Ģirts Lilienfelds, taču jau nākošajā spēlē ar "HR Ortenau" handbolistiem sestdien viņš spēlēs.

Izmantotie resursi:
handball-world.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-12 12:22, pirms 15 gadiem
Kas turīgs, var atļauties.

     [+] [-]

, 2008-11-12 17:32, pirms 15 gadiem
es ar škiros no sievas , apnika ....