Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LČ janvāra "Baltatour" labākie spēlētāji - Lielais un Malceniece

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

LČ janvāra "Baltatour" labākie spēlētāji - Lielais un Malceniece
Toms Lielais (LAT-98)
Foto: Ritvars Raits

Par Latvijas Virslīgas čempionāta "Baltatour" labākajiem spēlētājiem pretinieku komandu vērtējumā janvārī atzīti vieni no talantīgākajiem jaunās paaudzes handbolistiem Toms Lielais (LAT-96) un Agnija Malcenice (LAT-98).

Viens no Latvijas U-18 izlases līderiem Toms Lielais divās janvāra spēlēs guva 16 vārtus, palīdzot savai "LAT-96" vienībai izcīnīt vienu uzvaru. Lai arī Virslīgas čempionātā "LAT-96" izlase startē bez vietas izcīnīšanas tiesības, tā turnīra tabulā ar desmit punktiem ieņem septīto vietu un daudzām komandām ir ciets rieksts.

Lielais ar 75 gūtajiem vārtiem 15 spēlēs ir "LAT-96" komandas trešai, bet visā līgā astotais rezultatīvākais spēlētājs. 17 gadus vecais spēlētājs ir arī Zvaigžņu spēles balsojuma līderis Austrumu komandas sastāvā saspēles vadītāja pozīcijā.

Virslīgā sievietēm par labāko spēlētāju janvārī otro mēnesi pēc kārtas tika atzīta talantīgā "LAT-98" vārtsardze, 15 gadus vecā Agnija Malceniece. Gados jaunā komanda janvārī piedzīvoja četrus zaudējumus, taču izlase ar katru maču demonstrē arvien labāku sniegumu. Virslīgas kopvērtējumā "LAT-98" ieņem sesto vietu.

Latvijas 1. līgas čempionātā par "Baltatour" labāko spēlētāju tika atzīts līdervienības "RTU-S" handbolists Romualds Akimovs. Deviņās spēlēs "RTU-S" izcīnījuši astoņas uzvaras, bet 40 gadus vecais labās malas spēlētājs guvis 74 vārtus (trešais labākais rādītājs līgā).

Latvijas čempionāta "Baltatour" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 25-35% atlaidi.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

"Baltatour" ir uzticams Latvijas Handbola federācijas ceļojumu partneris un aktīvs līdzjutējs, kas jau ilgus gadus nodrošina sportistu nokļūšanu uz spēlēm.

BALTATOUR LABĀKIE LČ SPĒLĒTĀJI 2013./2014. GADA SEZONĀ

Oktobrī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Elita Ekkerte (Stopiņu NHK), Emīls Kurzemnieks (Dobeles SS)
Novembrī: Aleksandrs Krastiņš (Dobeles Tenax), Dace Potapova (Salaspils SS), Emīls Kurzemnieks (MSĢ/LAT-98)
Decembrī: Lauris Ozoliņš (HK Ogre), Agnija Malceniece (LAT-98), Emīls Kurzemnieks (MSĢ/LAT-98)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2014-02-11 20:15, pirms 10 gadiem
skriverieshi rullemalacis Tom