Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Turpinājums - bez Vācijas

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pasaules čempionātā rokasbumbā sievietēm, kas risinās Brazīlijā, beidzies grupu turnīrs. Pārsteigums - izslēgšanas spēlēs neiekļuva Vācijas izlase. Visas pārējās favorītes turpinās spēkoties par titulu, medaļām un olimpisko ceļazīmi.

A grupas pēdējās kārtas spēlē Vācija ar 22:25 (10:14) zaudēja Angolai, savukārt Islande ar 23:15 (12:9) pieveica Ķīnu un līdz ar to vācietes palika tikai 5. vietā, bet "salinieces" spēlēs 1/16 finālā.

Izslēgšanas turnīra pirmās kārtas jeb 1/16 fināla pāri: Krievija un Islande, Zviedrija un Francija, Dienvidkoreja un Angola, Dānija un Japāna, Rumānija un Horvātija, Norvēģija un Nīderlande, Melnkalne un Spānija, Brazīlija un Kotdivuāra. Interesantākā un nepronozējamākā spēkošanās gaidāma Zviedrijas un Francijas, Rumānijas un Horvātijas, kā arī Melnkalnes un Spānijas spēlēs. 1/8 finālā pirmā pēc skaita 1/16 fināla pāra uzvarētājas tiksies otrā pāra uzvarētājām, trešā - ar ceturtā, piektā - ar sestā un septītā - ar astotā pāra uzvarētājām. Izslēgšanas spēles sāksies 11. decembrī.