Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" uzvar Ulbrokā un pārņem vadību

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" uzvar Ulbrokā un pārņem vadību
Laura Krievāne
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Latvijas sieviešu čempionātā sesto uzvaru izcīnīja "LSPA" handbolistes, kas izbraukumā ar 31:21 (16:10) pieveica "Stopiņu NHK" vienību, izvirzoties turnīra līderpozīcijās.

Tikai mača pirmā puslaika pirmās 15 minūtes tika aizvadītas līdzvērtīgā cīņā. Pēc tam "LSPA" handbolistes uzlaboja spēli aizsardzībā, kas ļāva viņām vairākkārt aizskriet ātrajos uzbrukumos un gūt vieglus vārtus. Pēc pirmā puslaika viešņas ieguva solīdo sešu vārtu pārsvaru (16:10), kuru otrajā puslaikā palielināja vēl par četriem vārtiem. Visā mačā panākums ar 31:21.

Rezultatīvākā uzvarētājām bija Laura Krievāne, kura guva septiņus vārtus, savukārt sešas reizes precīza bija Kristīne Kirejeva. Pretiniecēm 9/5 vārtus guva Ivita Asare, bet sešus - Elita Ekkerte.

Līdz ar to ar pirmo vietu ar 13 punktiem septiņās spēlēs ieņem "LSPA" handbolistes, bet "Stopiņu NHK" vienība ar 12 punktiem astoņos mačos noslīdējušas uz otro pozīciju.

Latvijas čempionāts.
10. decembris.
Stopiņu NHK - LSPA 21:31 (10:16)

Stopiņu NHK: Asare 9/5, Ekkerte 6, Seržante 5, Nikolajeva 1.
LSPA: Krievāne 7, Kirejeva 6, Nardiševa 5, Stanovova 5/2, Eihvalde, Kiršteine un Potaņina 2, Sidorova un A. Strauta 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija