Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Robi Latvijas handbola izlasē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Robi Latvijas handbola izlasē
Margots Valkovskis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Jau trešdien 17. jūnijā Latvijas izlase aizvadīs priekšpēdējo 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā izbraukumā pret Čehiju, tomēr jau tagad skaidrs, ka vairāki Latvijas izlases pamatspēlētāji tajā nevarēs palīdzēt.

Savainoti ir Vācijā spēlējošie Ģirts Lilienfelds, Evars Klešniks, Ivars Serafimovičs un Mārtiņš Lībergs, savukārt Māris Veršakovs un Armands Uščins ir aizņemti ar mācībām, dodot iespēju uzspēlēt jaunajiem handbolistiem. Tāpat savainoti ir Jānis Grišanovs, Jānis Glušaks, Kaspars Lisovskis un Arnolds Straume, tomēr par viņu dalību mačā ar čehiem zināsim piektdien, kad Latvijas valstsvienības galvenais treneris Andris Gulbis nosauks sastāvu.

Atgādinām, ka pirmdien Latvijas izlase aizvadīja vienīgo pārbaudes spēli, savā laukumā piedzīvojot zaudējumu ar 25:39 (15:18) Lietuvas handbolistiem. Šajā spēlē Latvijas izlasē debitēja 1990. gadā dzimušie Edvīns Latkovskis un vārtsargs Edgars Kukša. Tāpat, neskaitot ierastos spēkus (Aivis Jurdžs, Margots Valkovskis, Agris Kušners, Aleksandrs Babra, Helmuts Tihanovs, Jānis Gremzde, Ēriks Blūms, Jānis Pavlovičs, Raimonds Trifanovs) mačā piedalījās Elvijs Borodovskis, Kristaps Ence un Kirils Meļņiks.

Pirmo treniņu kopā ar izlasi šodien aizvadīja Valdis Gūtmanis. Uz Čehiju mūsēji izlidos otrdien agri no rīta, bet spēli aizvadīs trešdien 17. jūnijā plkst. 18:00 pēc Latvijas laika Prāgā. Citā mūsu grupas spēlēs jau šodien čehi savā laukumā tiksies ar Portugāli, savukārt francūži savā laukumā uzņems Luksemburgas handbolistus.

Izredzes iekļūt 2010. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas notiks Austrijā latvieši jau diemžēl ir zaudējuši.

     [+] [-]

, 2009-06-10 16:42, pirms 15 gadiem
Grišanovs beidzot!!!!