Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" turpina cīnīties par LČ ceturtdaļfinālu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Jūrmalas Sports" turpina cīnīties par LČ ceturtdaļfinālu
Raitis Ence (Jūrmalas Sports)
Foto: aprinkis.lv

Brīvdienās paredzētajām Latvijas Virslīgas handbola čempionāta spēlēm vislielākā uzmanība tiks pievērsta "Jūrmalas Sports" komandas sniegumam, kas joprojām turpina cīņu ar "HK Ogre" vienību par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Jūrmalnieki sestdien plkst. 20:30 ASK sporta zālē spēlēs ar "LSPA/NB SAN", bet dienu vēlāk Spuņņciemā plkst. 17:00 uzņems "RTU" handbolistus. Lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, abās spēlēs "Jūrmalas Sports" jāizcīna uzvaras, kā arī jācer, ka savā pēdējā regulārā turnīra mačā 24. martā viņu sīvākie konkurenti "HK Ogre" zaudēs "LSPA/NB SAN".

Līdzšinējās savstarpējās spēlēs ar "LSPA/NB SAN" šajā sezonā jūrmalnieki nav izcīnījuši nevienu punktu, savukārt "RTU" izdevies pieveikt tikai vienu reizi pagājuša gada septembrī. Pēdējā abu komandu spēle janvāra beigās noslēdzās neizšķirti. Grūts uzdevums, taču, tikai izcīnot uzvaras, jūrmalnieki pierādīs, ka ir pelnījuši iekļūt labāko sešiniekā.

Divas spēles divās dienās aizvadīs arī "LSPA/NB SAN" handbolisti, kas svētdien plkst. 17:30 ASK sporta zālē tiksies ar pastarīti "RVR/Garšu darbnīca". Studentiem atlikušajās trīs spēlēs jāizcīna tikai divi punkti, lai otrajā grupā nodrošinātu pirmo vietu.

Pēdējās spēles regulārajā turnīrā aizvadīs pirmās grupas komandas. Sestdien plkst. 17:00 "SK Latgols" savā laukumā lūkos revanšēties par piedzīvoto zaudējumu "HK Vaiņode", bet dienu vēlāk Dobeles "Tenax" plkst. 17:00 uzņems "ASK/LU", kuras sastāvā galvenā trenera amata debitēs Andris Ulāns.

Abas šīs spēles vairs nevar ietekmēt komandu izvietojumu pēc regulārā turnīra. "SK Latgols" un Dobeles "Tenax" jau nodrošinājušas vietu pusfinālā, bet "ASK/LU" un "HK Vaiņode" cīnīsies ceturtdaļfinālā. Tajā par uzvaru divu spēļu summā "HK Vaiņode" tiksies ar piekto spēcīgāko komandu, kas visticamāk būs "LSPA/NB SAN", bet "ASK/LU" - ar sesto spēcīgāko komandu, kas visticamāk būs "HK Ogre" vai "Jūrmalas Sports".

Atlikušās komandas, kas neiekļūs sešiniekā, savā starpā aizvadīs vēl divus apļus, noskaidrojot galīgo vietu sadalījumu. Iepriekšējos posmos izcīnītie punkti tiks summēti kopā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Kurai komandai izdosies iekļūt ceturtdaļfinālā?

  • 22

  • 10


     [+] [-]

, 2013-03-09 11:21, pirms 11 gadiem
netipiski sev - šovakar būšu par LSPA....