Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Molotanovs atsvaidzina "LSPA"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Molotanovs atsvaidzina "LSPA"
Andris Molotanovs (priekšplānā) kopā ar komandu
Foto: www.hk-lspa.lv

Viena no sarunas tēmām radio SWH Nedēļas sporta apskatā bija arī handbols, kuras ietvaros komentāru par izcīnītajām divām uzvarām Baltijas handbola līgā sniedza arī „LSPA” jaunais galvenais treneris Andris Molotanovs.

Molotanovs, kurš ar „LSPA” vienību strādā tikai pirmo mēnesi, ievedis vienībā jaunas izmaiņas, kuras spēlētāji uztvēruši pozitīvi un rezultāts neizpaliek - sīvā cīkstēšanās ar „ASK/AB.LV” komandu, uzvaras pār Dobeles „Tenax” un Lietuvas čempioniem Kauņas „Granitas/Karys”.

Tāpat raidījuma tika pārspriestas finansiālās problēmas, jo pērnā gada rudenī „LSPA” dalība Baltijas līgā bija apdraudēta. „Dalība šādā turnīrā saistītas ar finansiāliem līdzekļiem,” atbildēja Molotanovs. „Ja ir šāda iespēja piedalīties tādās sacensībās, tad mēs to izmantosim tagad un turpmāk. Rezultāti arī rāda, ka varam piedalīties arī augstāka līmeņa turnīros, taču visu izšķir līdzekļi. Mums ir vajadzīgs kāds ģenerālsponsors, kas klubu atbalstītu un viss būtu kārtībā - mēs turpinātu spēlēt un reklamēt handbolu.”

Tāpat viens no raidījuma vadītājiem Anatolijs Kreipāns atzīmēja, ka „LSPA” vienība ir gados jauna un vēl noteikti daudz parādīs. „Vairāki spēlētāji ir spēlējuši jauniešu un junioru izlasēs visos līmeņos – arī Eiropas čempionāta finālturnīros,” atzīmēja „LSPA” galvenais treneris. „Komanda ir jauna un perspektīva – vajag tikai darboties.”

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv

  +3 [+] [-]

, 2009-02-08 20:38, pirms 15 gadiem
labs vārstsargs bija!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-08 20:41, pirms 15 gadiem
Apsveicu Molotaņčiku!
Veiksmi turpmāk. Lai handbols Latvijā sāk kustēt!

  +3 [+] [-]

, 2009-02-08 23:30, pirms 15 gadiem
Malacis, Andri!!! Taa tik tureet!!!!
viss buus labi

  +1 [+] [-]

, 2009-02-09 10:57, pirms 15 gadiem
LSPA Čempioni!!!

     [+] [-]

, 2009-02-13 22:49, pirms 15 gadiem
diana85 rakstīja: Malacis, Andri!!! Taa tik tureet!!!!
viss buus labi
Citādi nemaz nevar būt!!!