Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ar Jurdžu, Valkovski, Lilienfeldu un Dudi pret Melnkalni

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ar Jurdžu, Valkovski, Lilienfeldu un Dudi pret Melnkalni
Aivis Jurdžs
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Latvijas handbola valstsvienība papildinātā sastāvā ar Jurdžu, Valkovski, Lilienfeldu un Dudi turpina aktīvi gatavoties 2013. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlēm ar Melnkalni.

Pirmo savstarpējo spēli mūsējie ar Melnkalni aizvadīs 11. janvārī plkst. 19:05 Dobeles sporta hallē, bet atbildes mačs notiks izbraukumā 14. janvārī. Tikai grupas uzvarētājs iekļūs nākošajā kvalifikācijas kārtā.

Salīdzinot ar Rīgas Domes kausa izcīņu, Latvijas izlases sastāvu papildinājuši Vācijā spēlējošie Aivis Jurdžs, Marogts Valkovskis, Ingars Dude un Ģirts Lilienfelds. Joprojām ar komandu trenējas arī Egils Politers, taču konkurenci mūsu nu jau pieredzējušajiem Dudem un Valkovskim viņam vēl grūti.

Vairs ar komandu, salīdzinot ar svētku turnīru, nav Mārtiņš Lībergs un Roberts Freibergs, taču joprojām komandā ir Jānis Grišanovs un Artis Laganovskis. Ņemot spēlētāju sastāvu, abi viņi noteikti dosies uz Melnkalni.

Uz kreisās malējā spēlētāj pozīciju arī joprojām konkurē trīs spēlētāji - Jānis Šteinbergs, Oskars Arājs un Vitālijs Borisenko. Tāpat nemainīgs palicis arī vārtsargu trio - Helmuts Tihanovs, Raimonds Šteins un Edgars Kukša. Ņemot vērā, ka uz Melnkalni mūsējie dosies tikai 14 spēlētāju sastāvā, divi no nosauktajiem handbolistiem paliks Latvijā.

Tāpat kā Latvijai arī Melnkalnes handbolistiem izdevās divreiz pieveikt Beļģiju. Savā laukumā mūsu nākamie pretinieki svinēja panākumu ar 35:27, bet izbraukumā - 37:33.

Latvijas izlase: Raimonds Šteins, Helmuts Tihanovs, Edgars Kukša, Jānis Šteinbergs, Oskars Arājs, Vitālijs Borisenko, Aivis Jurdžs, Jānis Grišanovs, Austris Tuminskis, Ģirts Lilienfelds, Dainis Krištopāns, Elvijs Borodovskis, Jānis Pavlovičs, Artis Laganovskis, Egils Politers, Margots Valkovskis, Ingars Dude.
Galvenais treneris: Valdis Labanovskis

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

     [+] [-]

, 2012-01-08 12:39, pirms 12 gadiem
Ir kadas zinas, kadel Maris Versakovs nebus ierinda? Un vai tika pieskirts tas sods?

     [+] [-]

, 2012-01-08 13:04, pirms 12 gadiem
FrizieriiC rakstīja: Ir kadas zinas, kadel Maris Versakovs nebus ierinda? Un vai tika pieskirts tas sods?
Izlasē viņš šajos mačos nespēlēs, par sodu man skaidrība nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-08 17:01, pirms 12 gadiem
janem

  +1 [+] [-]

, 2012-01-09 12:20, pirms 12 gadiem
Puriņ... kāpēc nepiemini Dmitriju Bražņikovu kā lielisku vārtsargu treneri? Tā ir puse no komandas man draugs