Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Zināms handbola izlases sastāvs mačiem Turcijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Zināms handbola izlases sastāvs mačiem Turcijā
Dainis Krištopāns
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Noskaidrots Latvijas handbola valstsvienības sastāvs, ar kādu mūsējie trešdien dosies uz 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru Turcijā.

Vēl pirms treniņiem Latvijas izlases galvenais treneris Valdis Labanovskis bija praktiski izlēmis, kādā sastāvā mūsu komanda aizvadīs spēles Turcijā. Divās treniņdienās tomēr ir grūti pārbaudīt un atlasīt vairākus kandidātus, tāpēc lietderīgāk šajos treniņos ir atstrādāt sadarbības.

Savainojumu dēļ mūsējiem šajā kvalifikācijā nevarēs palīdzēt ierastie līderi Ingars Dude, Aivis Jurdžs un Ģirts Lilienfelds. Šī paša iemesla dēļ arī Jānis Grišanovs pēdējā mirklī bija spiests atteikts izlasei. Uzaicināti ar izlasi patrenēties un gūt pieredzi nākotnei bija arī Nauris Auziņš un Gatis Kozlovs.

Līdz ar to uz Turciju dosies vārtsargi Edgars Kukša un Raimonds Šteins, labie malējie - Jānis Pavlovičs un Ēriks Blūms, labie ārējie - Dainis Krištopāns un Elvijs Borodovskis, saspēles vadītāji - Kaspars Lisovskis un Jānis Gremzde, kreisie ārējie - Edgars Vadzītis un Austris Tuminskis, kreisie malējie - Oskars Arājs un Vitālijs Borisenko, līnijas spēlētāji - Margots Valkovskis un Uldis Lībergs.

Uz Turciju mūsējie, sadarbībā ar "Turkish Airlines", dosies trešdien dienas vidū, bet pirmo spēli 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase aizvadīs 8. jūnijā plkst. 17:00 pret Maltu. Dienu vēlāk mūsējie spēlēs ar Turciju, bet 10. jūnijā spēlē ar Igauniju noskaidros uzvarētāju. Katras grupas spēcīgākā komanda, kā arī divas otrās vietas iekļūs nākošajā kvalifikācijas kārtā, kurā jau iekļuvušas 22 izlases.

Jau trešdien lasiet plašāku sarunu ar Latvijas izlases galveno treneri Valdi Labanovski.

Latvijas izlases sastāvs: Edgars Vadzītis (LSPA), Margots Valkovskis (HSC Bad Neustadt, Vācija), Dainis Krištopāns (Tatran Prešov, Slovākija), Jānis Gremzde (TB 03 RODING, Vācija), Jānis Pavlovičs (HSC Bad Neustadt, Vācija), Austris Tuminskis (SC Horta, Portugāle), Raimonds Šteins (HSC Coburg, Vācija), Ēriks Blūms (VfL Edewecht, Vācija), Oskars Arājs (LSPA), Edgars Kukša (VFL Fredenbeck, Vācija), Uldis Lībergs (Sandefjord, Norvēģija), Kaspars Lisovskis (SK Latgols), Vitālijs Borisenko (SK Latgols), Elvijs Borodovskis (HK Follo, Norvēģija)
Galvenais treneris: Valdis Labanovskis
Treneris: Dmitrijs Bražņikovs
Ārste: Viktorija Karjagina

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

     [+] [-]

, 2012-06-06 07:50, pirms 12 gadiem
ārprāts ps. LV olimpiādes kvalifikācijas spēles jau beigušās. Šogad būs info,kas,ko,cik???...

     [+] [-]

, 2012-06-06 08:45, pirms 12 gadiem
Flocis, papēti portālu vairāk. Jau sen viss info ir ievietots.

     [+] [-]

, 2012-06-06 10:34, pirms 12 gadiem
Spriedām, kāpēc gan izlase nevarēja organizēt pārbaudes spēles pret Olimpiādei tikko kvalificējušajām komandām - Rīgu, Dobeli, Jūrmalu. Daudziem jau mēnesi nav spēļu prakse un atkal teiks, ka izlase saspēlējās tikai uz pēdējām kvalifikācijas spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-06 11:39, pirms 12 gadiem
būs iespējams kaut kur sekot līdzi live video vai vismaz rezultātam?

     [+] [-]

, 2012-06-06 17:12, pirms 12 gadiem
Cik sevi atceros, vērojot Latvijas izlases spēles, tik nespēju atcerēties nevienu pašu spēli, kuru Raimonds Šteins būtu cienīgi aizvadījis. Lai nu būtu tā, ka Vācijā viņš rāda brīnumus... Man nav žēl, ka viņš tur ir, bet vai izlasei viņu vajag? Tā, šķiet, bija spēle pret Beļģiju, kuru viņš gandrīz pamanījās norakt... likās, ka komanda bija salūzusi... Tad laukumā tika laists Kukša un lielā mērā pateicoties tieši viņam mēs to spēli uzvarējām (32:28), lai gan otro puslaiku zaudējām (14:15). Vārdu sakot, manuprāt, lietderīgāk būtu ņemt Kozlovu.

     [+] [-]

, 2012-06-06 21:34, pirms 12 gadiem
Kas notiek ir Raimondu Trifonovu, Arnoldu Straumi, Mārtiņu Lībergu... M. Lībergs vēl ziemā spēlēja Rīgas domes kausā (labs aizsardzības balsts), Trifonovs šobrīd domājams būtu labs palīgs insaida pozīcijā, jo reāli no šī sastāva kreisais insaids ir tikai Tuminskis, kurš arī diez vai izturēs 3 spēles 3 dienās.

Domājams, ka uz vienu atlasi varēja sarunāt arī Klešniku vai Uščinu.

     [+] [-]

, 2012-06-08 18:06, pirms 12 gadiem
neeeee rakstīja: Cik sevi atceros, vērojot Latvijas izlases spēles, tik nespēju atcerēties nevienu pašu spēli, kuru Raimonds Šteins būtu cienīgi aizvadījis. Lai nu būtu tā, ka Vācijā viņš rāda brīnumus... Man nav žēl, ka viņš tur ir, bet vai izlasei viņu vajag? Tā, šķiet, bija spēle pret Beļģiju, kuru viņš gandrīz pamanījās norakt... likās, ka komanda bija salūzusi... Tad laukumā tika laists Kukša un lielā mērā pateicoties tieši viņam mēs to spēli uzvarējām (32:28), lai gan otro puslaiku zaudējām (14:15). Vārdu sakot, manuprāt, lietderīgāk būtu ņemt Kozlovu.
interesanti zinaat kaa Raimonds Shteins vareeja norakt speeli, kuraa laukumaa pavadiija mazaak kaa 5 minuutes. Kukshinjsh ciiruliitis neizgaashas vienaa speelee un peeksnji baigais varonis. Vinjam tak savaldiibas un sporta discipliinas vispaar nav..