Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"ASK" nodrošina Latvijas bronzu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"ASK" nodrošina Latvijas bronzu
Jānis Gremzde (ASK)
Foto: Ritvars Raits

Latvijas čempionāta bronzas medaļas nodrošinājuši "ASK" handbolisti, kas sestdien cīnījās neizšķirti 26:26 ar "SK Latgols" vienību, izcīnot nepieciešamo punktu, lai neviena komanda kopvērtējumā vairs nevarētu viņus apsteigt.

Pirmajā puslaikā "ASK" handbolistiem izdevās iegūt divu vārtu pārsvaru (12:10), arī dažas sekundes pirms mača beigām vadībā bija rīdzinieki, tomēr mača izskaņā ludzāniešiem izdevās rezultātu izlīdzināt - 26:26. Izcīnītais punkts "SK Latgols" komandai vairs neļauj saglabāt izredzes cīnīties par medaļām, bet Ludzas vienību var vēl apsteigt "Jūrmalas Sports" vienību un ieņemt ceturto vietu.

Jāatzīmē, ka daudzkārtējie čempioni "ASK" pērn čempionātu noslēdz vien ceturtajā vietā, tāpēc izcīnītā bronzas medaļa jāuzskata par soli augšup, salīdzinot ar pērno gadu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 10/2 gūtajiem vārtiem bija Jānis Gremzde, bet piecas reizes precīzs bija Kaspars Naglis. Pretiniekiem četrus vārtus guva Vladislavs Bondarevs un Gunars Dalibo.

Zelta medaļas Latvijas čempionātā vēl var izcīnīt "LSPA" un Dobeles "Tenax" vienība, tomēr labākā situācijā ir augstskolas komanda, kura savstarpējās abu komandu spēlēs cīnījusies ar labāku gūto zaudēto vārtu attiecību.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija