Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases handboliste: "Cenšamies un cīnāmies, šādas spēles dos neatsveramu pieredzi"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas izlases handboliste: "Cenšamies un cīnāmies, šādas spēles dos neatsveramu pieredzi"
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma ar lielu vārtu starpību 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē pret Itāliju Latvijas sieviešu handbola izlases galvenais treneris Māris Cibuļskis atzina, ka pēc pirmajiem neveiksmīgajiem uzbrukumiem meitenes esot apjukušas un nespēja parādīt iecerēto, bet izlases spēlētāja Linda Kaņepe norādīja, ka spēlētājas cenšas un cīnās, jo tas sniegšot neatsveramu pieredzi.

Iepriekš ziņojām, ka Latvijas sieviešu handbola izlase svētdien 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā viesos ar rezultātu 8:43 (3:21) zaudēja Itālijai. Tas Latvijas komandai bija ceturtais smagais zaudējums četrās spēlēs pret spēcīgām izlasēm, jo pērnā gada oktobrī Slovēnijā tika zaudētsar 13:51, dienas vēlāk piedziuvota kapitulācija pašreizējai pasaules un Eiropas čempionei Francijai ar 8:55, bet tagad divas reizes zaudēts Itālijai, kurai līdz šim arī nebija uzvaru.

“Spēle bija ļoti smaga. Itālietes spēlēja savā laukumā un emocionāli bija ļoti labi sagatavojušās, arī līdzjutēju atbalsts bija spēcīgs. Pēc pirmajiem neveiksmīgajiem uzbrukumiem mūsu meitenes apjuka un nespēja parādīt to, ko bijām sagatavojuši. Tomēr mūsu komanda ir stipri vājāka visās jomās. Itālijā katrā pozīcijā bija izteikti un spēcīgi līderi, kuri veda komandu uz priekšu," stāsta Latvijas izlases galvenais treneris Māris Cibuļskis.

“Turnīrā spēlējam pret augsta līmeņa komandām. Mēs to saprotam, bet neskatoties uz to, cenšamies un cīnāmies, jo tas mums sniegs neatsveramu pieredzi. Spēlē pieļāvām daudz tehniskās kļūdas, rezultātā saņēmām ātrus pretuzbrukumus. Spēlējam ar mīlestību un atdevi. Liels paldies treneriem un atbalstītājiem, kas tic mūsu spēkiem un atbalsta,” norāda Latvijas izlases spēlētāja Linda Kaņepe.

Izmantotie resursi
Latvijas Handbola Federācija

  +2 [+] [-]

, 2024-03-04 21:32, pirms 2 mēnešiem
Kur iegūtā pieredze tiks pielietota?

     [+] [-]

, 2024-03-05 07:09, pirms 2 mēnešiem
Smieklīgas tās mūsu meitenes,bet galvenais ka nauda par jaunību un masveidību!