Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

ASK/LSPA treneris: "Sezona laba, ja vērtē komandas resursus, bet slikta rezultāta ziņā"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

ASK/LSPA treneris: "Sezona laba, ja vērtē komandas resursus, bet slikta rezultāta ziņā"
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Pēc vakar Baltijas līgas spēlē piedzīvotā zaudējuma Lietuvas komandai “Dragūnas” ar 13 vārtu starpību Rīgas “ASK Zemessardze/LSPA” galvenais treneris Arnis Butans atzina, ka šajā spēlē bijis bez variantiem, bet sezonu kopumā vērtēja divējādi.

Iepriekš informējām, ka vakar Baltijas līgas pamatturnīra noslēdzošajā cīņā Rīgas “ASK Zemessardze/LSPA” savā laukumā ar 26:39 atzina Lietuvas vicečempiones Klaipēdas “Dragūnas” pārākumu. Tā kā tabulas 7. un 8. pozīcijas komandas tālāko sacensību neturpina, Rīgas komandai šī bija sezonas pēdējā spēle.

Rīgas “ASK Zemessardze/LSPA” galvenais treneris Arnis Butans atzina, ka šajā spēlē bijis bez variantiem, bet sezonu kopumā vērtēja divējādi. “Svētdien emociju nebija. Spēli uzsākām ar 0:6, bet turpinājums nedaudz labāks. Neesam tik profesionāli, lai pēc smaga zaudējuma svarīgākajā Latvijas čempionāta spēlē, nākamajā dienā spēlētu ar maksimālo atdevi. Vienā vārdā – šodien bez variantiem,” atzīst Butans.

“Ja sezonu jāvērtē kopumā, tad tas ir divējāds. Laba, ja vērtē komandas resursus, slikta, ja sasniegto rezultātu. Mums vajadzēja iegūt kādus punktus. Ja trīs vai četras reizes zaudē ar mīnuss viens, tas priekš komandas trenera ir slikts rādītājs, līdz ar to kaut kas nākamajā sezonā ir jādara labāk, citādāk. Protams, jaunie spēlētāji, kas mums ir vairākums, guva ļoti labu pieredzi,” sezonu vērtē “ASK Zemessardze/LSPA” galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija

     [+] [-]

, 2024-03-04 18:00, pirms 2 mēnešiem
Sezona nekāda!!!
Izskatās, ka komandas intereses pilnībā upurētas 2 jauniešu ar nesaprotāmiem vārdiem, dēļ...
Tiešām žēl to pārējo čaļu, dēļ ķilnieku lomas