Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Igaunijas čempionāta līderis krietni pārāks

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Igaunijas čempionāta līderis krietni pārāks
Foto: Reuters/Scanpix

Igaunijas čempioni rokasbumbā Pilvas "Serviti" spēlētāji kārtējo reizi pierādīja, ka mūsu ziemeļu kaimiņu labākās komandas pašreiz ir krietni spēcīgākas par Latvijas virslīgas labākajām komandām - Igaunijas čempions un pašreizējais līderis Baltijas handbola līgas spēlē Dobelē pārliecinoši pieveica Latvijas virslīgas čempionāta līderi TENAX - 34:21.

Tikai apmēram līdz pirmā puslaika vidum risinājās līdzīga spēle, kurā vienu divu vārtu pārsvars bija pagājušā gada BHL vicečempioniem un Igaunijas čempioniem "Serviti" handbolistiem, bet pirmā puslaika beigās viņi veica 7:1 izrāvienu (liela daļa vārtu tika gūts pēc dobelnieku kļūdām uzbrukumā - ātrajos pretuzbrukumos) un jau pēc pirmā puslaika praktiski viss bija skaidrs - 20:12 viesu labā.

Pēc pārtraukuma nekas kardināli nemainījās, TENAX spēlētājiem vien izdevās mazliet un uz neilgu laiku samazināt vārtu starpību līdz sešiem, bet spēles izskaņā Pilvas komanda bija pilnīga situācijas noteicēja - 34:21.

TENAX komandas līderis Aleksandrs Krastiņš guva 8 vārtus. Dobelniekiem joprojām ir tikai viena uzvara (pār LSPA, kam savukārt vienīgā uzvara ir pār TENAX) un svētdien viņi tiksies ar pašreizējo BHL čempionu un Igaunijas čempionāta vicelīderi HK "Kehra", kas sestdien Rīgā spēlēja ar LSPA.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-04 20:18, pirms 12 gadiem
Nu nav mums tās komandas rokasbumbā...

  +2 [+] [-]

, 2012-02-04 20:50, pirms 12 gadiem
Ļaunais rakstīja: Nu nav mums tās komandas rokasbumbā...
iedod kādi 30 000 Ls un būs uzvaras...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-05 11:03, pirms 12 gadiem
150.000 LVL sezonā un Baltijas līgas kauss atkal kabata!
Tikai jautājums, vai kādam to Latvijā vajag?!