Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Izlasi atbalstīs arī Klešniks

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Izlasi atbalstīs arī Klešniks
Evars Klešniks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas handbola izlasei līdzi 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē Luksemburgā klātienē jutīs arī viens no līderiem Evars Klešniks, kurš traumas dēļ nevar vēl spēlēt.

Sestdienas vakarā veiksmīgi atrisinājās noklīdušās bagāžas problēma - izlases galvenais treneris Andris Gulbis un Agris Kušners dabūja savas „aizklīdušās” somas. Latvijas izlase svētdien no rīta aizvadīja stundu ilgu treniņu, kurā klāt bija arī Uščins un Gūtmanis, bet vēl nebija Lilienfelda, kurš izlasei pievienojās ap pusdienlaiku.

No Vācijas izlasei pievienojās arī Klešniks, kurš pleca traumas dēļ ir izkritis no ierindas uz ilgu laiku. Uz spēli vakarā solījušies ierasties arī vairāki Luksemburgā esošie latvieši. Tāpat spēli klātienē vērošot Ivara Serafimoviča kluba „ESV Locomotive Tirna” vadība, tā kā cerams, ka Ivaram tas būs papildus stimuls.

Uz Luksemburgas izlases spēlēm ar Franciju un Latviju izpārdotas 5000 biļetes. Uz abām spēlēm kopā līdzjutējam nācās šķirties no 19 eiro un visi ienākumi nokļuva Luksemburgas Handbola federācijas kontā. Vēl jāpiebilst, ka par modernā kompleksa izmantošanu izlases vajadzībām vietējai federācijai nav nekas jāmaksā – pretimnākšana savējiem te vērojama ļoti liela. Federācijā gan ir tikai divi algoti darbinieki, toties ir ļoti daudzi brīvprātīgo, kas palīdz nodrošināt šīs spēles bez jebkāda atalgojuma.

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2008-11-02 15:35, pirms 16 gadiem
derētu ar;i mums kko pamācīties no luksemburgas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja