Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ungārijas čempions - pārāk ciets rieksts Krištopānam un "Tatran"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ungārijas čempions - pārāk ciets rieksts Krištopānam un "Tatran"
Dainis Krištopāns (pa labi) un Prešovas "Tatran" pirmajās divās SEHA līgas spēlēs zaudēja gan Maķedonijas, gan Ungārijas čempioniem.

Otro zaudējumu pēc kārtas SEHA līgā piedzīvoja Daiņa Krištopāna pārstāvētais Slovākijas čempions Prešovas "Tatran" - 29:32 savā laukumā no Ungārijas spēcīgākās komandas "Veszprem". 45 minūtes mājinieki bija vadībā, bet galotnē tomēr zaudēja.

Vespremas komandas rindās ir 12 sešu valstu izlašu (Ungārijas, Serbijas, Horvātijas, Spānijas, Slovēnijas un Bosnijas un Hercegovinas) spēlētāji plus nesenais Vācijas izlases un THW "Kiel" pamatspēlētājs Caics. Tādi meistari kā Alilovičs (šoreiz nespēlēja), Iličs, Naģs, Caics, Ruesga, Ugalde, Ivanciks un Miklers nekādus komentārus neprasa, tā ka favorīts šajā mačā bija Ungārijas čempions (pavasarī komanda spēlēja EHF Čempionu līgas pusfinālā), tomēr 45 minūtes Prešovas klubs atradās vadībā un vairākas reizes pat ar 3-4 vārtu pārsvaru.
Pirmais puslaiks beidzās ar 16:12 "Tatran" labā. Pēdējo reizi četru vārtu pārsvars laukuma saimniekiem bija 36. minūtē - 18:14. Tieši puslaika vidū Vespremas komanda beidzot panāca neizšķirtu - 21:21, tad guva vēl divus vārtus pēc kārtas un panākt neizšķirtu Prešovas komandai vairs neizdevās. Krištopāns 10 minūtes pirms beigām panāca 23:25, piecas minūtes pirms beigām bija 26:27, taču pēdējais vārds piederēja Naģam,.Iličam, Mikleram un Co - 29:32. Dainis Krištopāns guva 3 vārtus.
Tagad nedēļas nogalē - 6. un 7. septembrī - "Tatran" komanda Brestā aizvadīs EHF Čempionu līgas kvalifikācijas turnīru, kura pusfinālā tiksies ar Novisadas HC "Vojvodina". Otrajā pusfinālā spēlēs vietējais Meškova klubs un "Targos Bevo" no Nīderlandes. Tikai turnīra uzvarētāji iekļūs ČL grupu turnīrā. Savukārt nākamā spēle SEHA līgā Prešovas komandai būs 13. septembrī Zagrebā.

     [+] [-]

, 2014-09-02 23:08, pirms 10 gadiem
Zeitz izlasē pēdējo spēli aizvadīja 2008 gadā pēc olipijādes ,kāds tur nesenais,6 gadi pagājuši....un pamatā viņš pie Kiel gāja vienīgi aizsardzībā mainot Vujinu uz uzbrukumu...labs viņš ir,bet nevajag izpušķot