Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kur šosezon spēlēs Latvijas handbolisti?

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Kur šosezon spēlēs Latvijas handbolisti?
Jānis Pavlovičs
Foto: Mai

Šajā rakstā apskatīsim Latvijas handbolistus, kuri mainījuši klubus starpsezonā.

Ar Vācijas reģionālās līgas klubu "HSC Bad Neustadt", kurā jau pērn spēlēja arī Margots Valkovskis, līgumu nākošajiem diviem gadiem parakstījis Jānis Pavlovičs. Šīs pašas līgas komandā "HC Einheit Halle" jaunajā sezonā spēlēs ari Jānis Grišanovs, kurš pērn spēlēja Grieķijas A1 līgā.

No Vācijas 2. bundeslīgas komandu uz Vācijas reģionālās līgas vienību "SG Schalksmühle-Halver" pārgājis arī Valdis Gūtmanis. Tās pašas līgas komandā "GSV Eintracht Baunatal" spēlēs arī Edgars Kukša, kuram tas ir solis augšup sportista karjerā.

No "SV Anhalt Bernburg", kas šogad izkrita uz trešo līgu, aizgājis līnijas spēlētājs Ingars Dude, kurš jau vasaras sākumā noslēdza līgumu ar Vācijas 2. bundeslīgas komandu "HG Saarlouis".

Veiksmīgi Austrijas spēcīgākās līgas komandā "HIT mdalp Tirol", kur par treneri strādā arī Latvijas izlases galvenais treneris Valdis Labanovskis, iekārtojies Uldis Lībergs, kurš aizvadītajā sezonā ilgu laiku bija palicis bez spēļu prakses

Četri spēlētāji jaunajā sezonā spēlēs arī Norvēģijā. Ar valsts spēcīgās līgas komandu "Follo" līgumu parakstījis pirms tam Zviedrijā spēlējošais Elvijs Borodovskis, taču pārējie spēlētāji spēlēs zemākās līgas komandās. Uz vienu no pēc spēka otras līgas favorītēm "Herulf Moss" no Latvijas čempionvienības "LSPA" pārgājis Einārs Kiršteins, savukārt vel līgu zemāk "Kolstad" komandā spēlēs Aleksejs Kuzmins (pirms tam spēlēja Spānijā) un Arvis Laganovskis (pirms tam Vācijā), kuri ar komandu parakstījuši līgumu 2+1.

Pagaidām bez kluba starp Latvijas izlases handbolistiem joprojām ir tikai Arnolds Straume. Par pārejām Latvijas komandu ietvaros ziņosim vēlāk.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-02 15:11, pirms 14 gadiem
Cik tad spēcīga ir Norvēģijas 3. līga?

     [+] [-]

, 2010-09-02 16:44, pirms 14 gadiem
Savichevs rakstīja: Cik tad spēcīga ir Norvēģijas 3. līga?
Tu vēlies, lai kāds kādā mērvienībā to apraksta?

     [+] [-]

, 2010-09-02 22:11, pirms 14 gadiem
4 treninji nedelja!